קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג שוקולד ובייגלה

פודינג שוקולד ובייגלה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג שוקולד בייגלה. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 443 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, אבקת קקאו, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו בייגלה שוקולד רך עם שוקולד צ'יפס, בייגלה שוקולד, ו בייגלה שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 400 מעלות F. על מגש גיליון, בעדינות לזרוק בייגלה, חמאה 2 כפות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
3
אופים עד שהסוכר נמס ומתגבש על הבייגלה, בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4
בינתיים, בסיר בינוני, לטאטא יחד את הקקאו, 1/2 כוס סוכר קורנפלור. יוצרים באר במרכז ולאט לאט לטאטא בחלב מעל חום בינוני. זה עוזר למנוע את עמילן התירס מלהתגבש. מביאים תערובת לרתיחה כדי להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
נייר אורזנייר אורז
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
הסר מהחום. בקערה קטנה, לטאטא קצת מתערובת החלב לתוך הביצה כדי למזג.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מוסיפים תערובת ביצה לסיר החלב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
חום מעל נמוך עד תערובת מתעבה עקביות כמו פודינג, על 3 עד 5 דקות.
8
מערבבים בצ ' יפס עד מומס בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
9
יוצקים פודינג לרמקינס. צ ' יל לפחות 1 שעה. להגיש, למעלה עם בייגלה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו