פודינג שוקולד ובייגלה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג שוקולד בייגלה. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 443 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, אבקת קקאו, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו בייגלה שוקולד רך עם שוקולד צ'יפס, בייגלה שוקולד, ו בייגלה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F. על מגש גיליון, בעדינות לזרוק בייגלה, חמאה 2 כפות סוכר.
אופים עד שהסוכר נמס ומתגבש על הבייגלה, בערך 10 דקות.
בינתיים, בסיר בינוני, לטאטא יחד את הקקאו, 1/2 כוס סוכר קורנפלור. יוצרים באר במרכז ולאט לאט לטאטא בחלב מעל חום בינוני. זה עוזר למנוע את עמילן התירס מלהתגבש. מביאים תערובת לרתיחה כדי להתעבות.
הסר מהחום. בקערה קטנה, לטאטא קצת מתערובת החלב לתוך הביצה כדי למזג.
מוסיפים תערובת ביצה לסיר החלב.
חום מעל נמוך עד תערובת מתעבה עקביות כמו פודינג, על 3 עד 5 דקות.
מערבבים בצ ' יפס עד מומס בשילוב היטב.
יוצקים פודינג לרמקינס. צ ' יל לפחות 1 שעה. להגיש, למעלה עם בייגלה.