פודינג שוקולד-טיני
פודינג שוקולד-טיני יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 948 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 66 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 50 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו קורנפלור, ליקר שוקולד, שמנת מתוקה כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. עם כפית ציון 31%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. נסו חג טיני, גובל-טיני, ו השיקסה-טיני עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מוסיפים כמה כפות מים לצלחת קטנה עם מסגרת.
מוסיפים 3 כפות קקאו לצלחת קטנה נוספת ומפרקים את הגושים. טובלים את החישוקים של 4 כוסות מרטיני במים ואז לתוך הקקאו. הניחו בצד.
ממלאים סיר באמצע הדרך במים ומביאים לרתיחה על אש נמוכה.
בקערת זכוכית גדולה מקציפים יחד 2 כפות אבקת קקאו, עמילן התירס, הסוכר, אבקת הצ ' ילי והמלח.
הניחו את קערת הזכוכית מעל המים הרותחים (וודאו שהתחתית לא נוגעת במים הרותחים) והוסיפו לאט את החצי וחצי תוך כדי הקצפה. מערבבים את התערובת מדי פעם בזמן שהיא מתבשלת ומתעבה, מקפידים לגרד את תחתית ודפנות הקערה בעזרת מרית גומי ולהקציף את הגושים כשהם נוצרים.
ממשיכים לבשל את התערובת עד שהיא הופכת סמיכה מאוד ומצפה את גב הכף, כ-25 דקות. מערבבים פנימה את השוקולד הקצוץ, החמאה והווניל, ומבשלים 2 עד 3 דקות נוספות.
בעזרת מגבות מטבח מוזגים בזהירות את תערובת השוקולד (היא תהיה חמה) לכוס מדידה נוזלית גדולה.
יוצקים את השוקולד לכוסות המרטיני המסגרות.
תנו לפודינג להתקרר מעט והניחו חתיכה קטנה של ניילון מעל החלק העליון של הפודינג, תוך הקפדה על שפת הקקאו. מקררים במשך 2 שעות. למעלה עם מנה מקצפת השוקולד.
מוסיפים את השמנת לקערה בינונית ומקציפים במיקסר ידני חשמלי עד להסמכה. מקציפים פנימה את ליקר הסוכר והשוקולד של הקונדיטורים וממשיכים להקציף עד לקבלת פסגות בינוניות.