קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג שוקולד כהה ועמוק

פודינג שוקולד כהה ועמוק
פודינג שוקולד כהה ועמוק נטול גלוטן, קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", שוקולד חצי-מתוק, חלמונים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת שוקולד כהה עמוקה של אורה, עוגת שוקולד כהה עמוקה, ו עוגת שוקולד כהה עמוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מסננת בסדר רשת על קערה גדולה; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מניחים את החלמונים ואת השמנת בקערה גדולה מקציף לשלב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מניחים את הסוכר, אבקת קקאו, עמילן תירס, ומלח בסיר גדול, כבד תחתית ו whisk לשלב. לאט לאט לטאטא את החלב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מניחים את המחבת על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם מרית גומי ולוודא לגרד את החלק התחתון של המחבת, עד התערובת מגיעה לרתיחה ומתעבה מעט, על 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר את המחבת מן החום לאט לטאטא את התוכן לתוך תערובת חלמון ביצה שמורות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים את תערובת הביצה-קקאו בחזרה לסיר ולהמשיך לבשל על אש בינונית, ערבוב כל הזמן וגירוד התחתון של המחבת, עד שזה רק מתחיל להתבשל, על 7 דקות. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מעובה, על 1 דקה יותר.מיד לשפוך את התערובת דרך המסננת מוכן, גירוד כל היצמדות נוספת לחלק התחתון של המסננת לתוך הקערה; להשליך את המוצקים שנותרו במסננת.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את השוקולד והוניל לקערה ומערבבים עד שהשוקולד נמס והפודינג חלק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מעבירים את הפודינג לרמקינס או קערות קטנים. מיד לחץ על גיליונות של פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינגים כדי למנוע עור להיווצר. מקררים עד קר מאוד, לפחות 3 שעות או לילה.עבור ציפוי crème fraîche מוקצף: כאשר מוכן לשרת את הפודינג, לצנן את הקערה של מערבל דוכן ואת הקובץ המצורף whisk במקפיא במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
מניחים את כל המרכיבים ציפוי בקערה צונן לטאטא על מהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס, על 1 עד 2 דקות. (לחלופין, אתה יכול להשתמש מקציף יד וקערה גדולה מקוררת.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
לטאטא את כל החומרים עד פסגות בינוניות טופס, על 5 עד 6 דקות.)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
11
מגישים מיד עם הפודינג.