פודינג שוקולד כהה ועמוק
פודינג שוקולד כהה ועמוק נטול גלוטן, קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", שוקולד חצי-מתוק, חלמונים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת שוקולד כהה עמוקה של אורה, עוגת שוקולד כהה עמוקה, ו עוגת שוקולד כהה עמוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מסננת בסדר רשת על קערה גדולה; להפריש.
מניחים את החלמונים ואת השמנת בקערה גדולה מקציף לשלב; להפריש.
מניחים את הסוכר, אבקת קקאו, עמילן תירס, ומלח בסיר גדול, כבד תחתית ו whisk לשלב. לאט לאט לטאטא את החלב עד חלקה.
מניחים את המחבת על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם מרית גומי ולוודא לגרד את החלק התחתון של המחבת, עד התערובת מגיעה לרתיחה ומתעבה מעט, על 6 דקות.
הסר את המחבת מן החום לאט לטאטא את התוכן לתוך תערובת חלמון ביצה שמורות.
יוצקים את תערובת הביצה-קקאו בחזרה לסיר ולהמשיך לבשל על אש בינונית, ערבוב כל הזמן וגירוד התחתון של המחבת, עד שזה רק מתחיל להתבשל, על 7 דקות. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מעובה, על 1 דקה יותר.מיד לשפוך את התערובת דרך המסננת מוכן, גירוד כל היצמדות נוספת לחלק התחתון של המסננת לתוך הקערה; להשליך את המוצקים שנותרו במסננת.
מוסיפים את השוקולד והוניל לקערה ומערבבים עד שהשוקולד נמס והפודינג חלק.
מעבירים את הפודינג לרמקינס או קערות קטנים. מיד לחץ על גיליונות של פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינגים כדי למנוע עור להיווצר. מקררים עד קר מאוד, לפחות 3 שעות או לילה.עבור ציפוי crème fraîche מוקצף: כאשר מוכן לשרת את הפודינג, לצנן את הקערה של מערבל דוכן ואת הקובץ המצורף whisk במקפיא במשך 10 דקות.
מניחים את כל המרכיבים ציפוי בקערה צונן לטאטא על מהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס, על 1 עד 2 דקות. (לחלופין, אתה יכול להשתמש מקציף יד וקערה גדולה מקוררת.
לטאטא את כל החומרים עד פסגות בינוניות טופס, על 5 עד 6 דקות.)