קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג שוקולד כהה ועמוק

פודינג שוקולד כהה ועמוק
פודינג שוקולד כהה ועמוק נטול גלוטן, קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", שוקולד חצי-מתוק, חלמונים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת שוקולד כהה עמוקה של אורה, עוגת שוקולד כהה עמוקה, ו עוגת שוקולד כהה עמוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מסננת בסדר רשת על קערה גדולה; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את החלמונים ואת השמנת בקערה גדולה מקציף לשלב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את הסוכר, אבקת קקאו, עמילן תירס, ומלח בסיר גדול, כבד תחתית ו whisk לשלב. לאט לאט לטאטא את החלב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מניחים את המחבת על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם מרית גומי ולוודא לגרד את החלק התחתון של המחבת, עד התערובת מגיעה לרתיחה ומתעבה מעט, על 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר את המחבת מן החום לאט לטאטא את התוכן לתוך תערובת חלמון ביצה שמורות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
יוצקים את תערובת הביצה-קקאו בחזרה לסיר ולהמשיך לבשל על אש בינונית, ערבוב כל הזמן וגירוד התחתון של המחבת, עד שזה רק מתחיל להתבשל, על 7 דקות. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מעובה, על 1 דקה יותר.מיד לשפוך את התערובת דרך המסננת מוכן, גירוד כל היצמדות נוספת לחלק התחתון של המסננת לתוך הקערה; להשליך את המוצקים שנותרו במסננת.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את השוקולד והוניל לקערה ומערבבים עד שהשוקולד נמס והפודינג חלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מעבירים את הפודינג לרמקינס או קערות קטנים. מיד לחץ על גיליונות של פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינגים כדי למנוע עור להיווצר. מקררים עד קר מאוד, לפחות 3 שעות או לילה.עבור ציפוי crème fraîche מוקצף: כאשר מוכן לשרת את הפודינג, לצנן את הקערה של מערבל דוכן ואת הקובץ המצורף whisk במקפיא במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מניחים את כל המרכיבים ציפוי בקערה צונן לטאטא על מהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס, על 1 עד 2 דקות. (לחלופין, אתה יכול להשתמש מקציף יד וקערה גדולה מקוררת.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
לטאטא את כל החומרים עד פסגות בינוניות טופס, על 5 עד 6 דקות.)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מגישים מיד עם הפודינג.