פודינג שוקולד משולש
פודינג שוקולד משולש נטול גלוטן, קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שוקולד מריר, תמצית ונילן, קורנפלור ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פודינג שוקולד משולש, פודינג לחם שוקולד משולש, ו פודינג מוקה שוקולד משולש (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב, להקציף יחד את הסוכר, קקאו, קורנפלור, ומלח. בזרם דק, יוצקים את החלב לטאטא עד חלקה. בזרם דק, מוסיפים את החצי וחצי ומקציפים עד חלקה.
יוצקים את התערובת דרך מסננת בסדר או chinois לתוך סיר. מעל חום בינוני, לטאטא את התערובת כל הזמן, להביא לרתיחה. מרתיחים בעדינות 2 דקות. כבה את החום ומערבבים את שוקולד מריר ותמצית וניל.
תעביר את הפודינג לקערת ערבוב.
ממלאים קערה גדולה עם קוביות קרח, מניחים את קערת ערבוב על גבי, ומוסיפים מים קרים כדי לכסות את קוביות הקרח.
תן לתערובת להתקרר, ערבוב לעתים קרובות עם מרית גומי, על 15 דקות.
מקפלים את השוקולד הלבן ושופכים את התערובת לתוך 1-כוס ראמקינס, כוסות או ספלים.
מגישים קר עם גושים של קצפת.