צריך קינוח ללא גלוטן? פודינג שוקולד עם שקדים יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 516 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, אבקת קקאו, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו -35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 25%. ציון זה הוא רע למדי. נסו טופי בננה פודינג אורז שוקולד לבן עם שקדים מסוכרים, פודינג אורז שוקולד לבן עם דובדבנים יובל ושקדים פרוסים, ו פודינג צ'יה עם אוכמניות ושקדים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בסיר גדול שלבו את הסוכר, אבקת הקקאו, המלח והמים החמים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מקציפים לתערובת ומביאים לרתיחה עדינה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את השוקולד, 1 כוס שמנת כבדה ו -1 כוס חלב. מערבבים לתערובת ומחזירים את התערובת לרתיחה עדינה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
שוקולד
חלב
5
בינתיים, בקערה קטנה, שלבו את עמילן התירס ואת 1/4 כוס החלב שנותרה עד שהתערובת חלקה. מערבבים את עמילן התירס לתערובת השוקולד המבעבעת וממשיכים לבשל אותו על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד בכף עץ, עד שהתערובת מסמיכה, 3 עד 5 דקות. מדי פעם השתמשו במטרפה כדי למזג את הפודינג והבטיחו שהוא לא נדבק לתחתית או לדפנות וצורב בזמן שהוא מתבשל.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
שוקולד
חלב
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מקציף
קערה
6
מסירים מהאש. טועמים ומוסיפים את הווניל והרום.
מרכיבים שתצטרך
וניל
רום
7
יוצקים את הפודינג לקערה גדולה (או, אם מעדיפים, כוסות קפה בודדות) ומכסים היטב בניילון כדי שלא ייווצר עור על גבי הפודינג. הניילון צריך לגעת ישירות בחלק העליון של הפודינג בקערה או בכוסות. מכניסים למקרר לכמה שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
קפה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
8
בקערה בינונית מקציפים את השמנת עד עבה. לחלופין, השתמש במיקסר החשמלי המצויד במצורף הקצף.
מרכיבים שתצטרך
קרם
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מקציף
קערה
9
מקציפים פנימה את הסוכר והווניל עד לקבלת תערובת אחידה. טועמים למתיקות ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
וניל
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
10
כשמוכן להגשה מחממים את השמן במחבת בינונית על אש נמוכה. כשהשמן מתחיל לעשן קלות מוסיפים את השקדים. מבשלים אותם תוך ערבוב מדי פעם עד שהם מזהיבים, כ -2 דקות. השתמש בכף מחוררת כדי להעביר אותם מהמחבת למגבת נייר או למגבת מטבח כדי לנקז עודפי שמן. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
כף מחוררת
מגבות נייר
מחבת
11
מוציאים את הפודינג מהמקרר, זורקים את הניילון ומפזרים את השקדים. מעליו בובות מהקצפת או מגישים את השמנת בצד.