קושימומחה
מוכן ב1 ש, 11 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג שוקולד עמוק

פודינג שוקולד עמוק
צריך קינוח ללא גלוטן? פודינג שוקולד עמוק יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-8 ומחירו 96 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 373 קלוריות. אם יש לכם סוכר מגורען, שוקולד חצי מתוק, אבקת קקאו בתהליך הולנדי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 11 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו עמוק, פודינג שוקולד מריר, פודינג בננה בשכבות עמוק, ו שער שוקולד עמוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים סוכר בקערה גדולה. מנפים מעליו את הקורנפלור, הקקאו והמלח.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים 1/2 כוס חלב ומערבבים את התערובת כדי ליצור עיסה סמיכה. מקציפים קלות את החלמונים, ואז מוסיפים אותם לתערובת עמילן התירס, תוך הקצפה לתערובת היטב. עטפו מגבת לחה סביב בסיס הקערה כדי למנוע החלקה כאשר מוסיפים את החלב הצרוב.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בינתיים, בסיר 2 ליטר עם תחתית כבדה, שלבו את 2 כוסות החלב הנותרות והשמנת. הביאו את אלה רק לרתיחה, ואז הסירו את הסיר מהאש.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
יוצקים כמות קטנה מהנוזל החם לתערובת הקורנפלור-קקאו, תוך הקצפה מתמדת. ממשיכים להקציף את תערובת החלב-שמנת לקערה בהדרגה, עד שכל הנוזלים שולבו, והתערובת חלקה. שוטפים את הסיר המשמש לצריבת החלב והשמנת, אך אל תייבשו אותו: זה יעזור למנוע מהפודינג לצרוב בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
יוצקים את הפודינג לסיר הנקי ומוסיפים את הווניל.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הכינו מסננת רשת נקייה מעל קערה בינונית. מחזירים את הסיר לכיריים ומערבבים בעזרת כף עץ על אש נמוכה עד בינונית-נמוכה עד שהרפרפת מסמיכה, בערך 5 עד 7 דקות. זה צריך להתקרב אבל אף פעם לא ממש להגיע, לרתיחה ולהיות על עקביות של מיונז כאשר זה נעשה. פודינג זה מתנהג בצורה מוזרה, אתה עלול לחשוש שמשהו השתבש נורא,אבל לחץ על! זה יהיה יותר ויותר גבשושי עד לנקודה שבה, בדיוק כפי שהוא מגיע לעובי הנכון, זה ייראה ממש שמנמן: לא משנה! להסיר במהירות את הסיר מן האלמנט ויוצקים דרך מסננת לתוך קערה נקייה, לחיצה על פודינג דרך עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את השוקולד הקצוץ או המגורד דק ב -2 תוספות, תוך ערבוב עדין בעזרת כף עץ נקייה או מרית גומי עד שהשוקולד נמס בצורה חלקה לפודינג. כף את הפודינג ל -6 עד 8 מנות הגשה או גביעים וצנן לפחות 6 שעות או לילה. אם אתה אוהב את הפודינג ללא עור בחלקו העליון, לחץ על ניילון נצמד על פני הפודינג החם בכלי ההגשה. אם עור על פודינג השוקולד שלך גורם לך להיות נוסטלגי בשמחה, המתן עד שהפודינגים יהיו קרים לפני הכיסוי. פודינג יכול להתבצע עד 2 ימים מראש.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מגישים בדיוק כמו שהוא, או עם בובת קצפת ממותקת קלות לקינוח דקדנטי באמת.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקת קלותקצפת ממותקת קלות