פודינג שוקולד עמוק
צריך קינוח ללא גלוטן? פודינג שוקולד עמוק יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-8 ומחירו 96 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 373 קלוריות. אם יש לכם סוכר מגורען, שוקולד חצי מתוק, אבקת קקאו בתהליך הולנדי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 11 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו עמוק, פודינג שוקולד מריר, פודינג בננה בשכבות עמוק, ו שער שוקולד עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סוכר בקערה גדולה. מנפים מעליו את הקורנפלור, הקקאו והמלח.
מוסיפים 1/2 כוס חלב ומערבבים את התערובת כדי ליצור עיסה סמיכה. מקציפים קלות את החלמונים, ואז מוסיפים אותם לתערובת עמילן התירס, תוך הקצפה לתערובת היטב. עטפו מגבת לחה סביב בסיס הקערה כדי למנוע החלקה כאשר מוסיפים את החלב הצרוב.
בינתיים, בסיר 2 ליטר עם תחתית כבדה, שלבו את 2 כוסות החלב הנותרות והשמנת. הביאו את אלה רק לרתיחה, ואז הסירו את הסיר מהאש.
יוצקים כמות קטנה מהנוזל החם לתערובת הקורנפלור-קקאו, תוך הקצפה מתמדת. ממשיכים להקציף את תערובת החלב-שמנת לקערה בהדרגה, עד שכל הנוזלים שולבו, והתערובת חלקה. שוטפים את הסיר המשמש לצריבת החלב והשמנת, אך אל תייבשו אותו: זה יעזור למנוע מהפודינג לצרוב בתחתית.
יוצקים את הפודינג לסיר הנקי ומוסיפים את הווניל.
הכינו מסננת רשת נקייה מעל קערה בינונית. מחזירים את הסיר לכיריים ומערבבים בעזרת כף עץ על אש נמוכה עד בינונית-נמוכה עד שהרפרפת מסמיכה, בערך 5 עד 7 דקות. זה צריך להתקרב אבל אף פעם לא ממש להגיע, לרתיחה ולהיות על עקביות של מיונז כאשר זה נעשה. פודינג זה מתנהג בצורה מוזרה, אתה עלול לחשוש שמשהו השתבש נורא,אבל לחץ על! זה יהיה יותר ויותר גבשושי עד לנקודה שבה, בדיוק כפי שהוא מגיע לעובי הנכון, זה ייראה ממש שמנמן: לא משנה! להסיר במהירות את הסיר מן האלמנט ויוצקים דרך מסננת לתוך קערה נקייה, לחיצה על פודינג דרך עם מרית גומי.
מוסיפים את השוקולד הקצוץ או המגורד דק ב -2 תוספות, תוך ערבוב עדין בעזרת כף עץ נקייה או מרית גומי עד שהשוקולד נמס בצורה חלקה לפודינג. כף את הפודינג ל -6 עד 8 מנות הגשה או גביעים וצנן לפחות 6 שעות או לילה. אם אתה אוהב את הפודינג ללא עור בחלקו העליון, לחץ על ניילון נצמד על פני הפודינג החם בכלי ההגשה. אם עור על פודינג השוקולד שלך גורם לך להיות נוסטלגי בשמחה, המתן עד שהפודינגים יהיו קרים לפני הכיסוי. פודינג יכול להתבצע עד 2 ימים מראש.
מגישים בדיוק כמו שהוא, או עם בובת קצפת ממותקת קלות לקינוח דקדנטי באמת.