קושימומחה
מוכן ב1 ש, 11 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג שוקולד עמוק

פודינג שוקולד עמוק
צריך קינוח ללא גלוטן? פודינג שוקולד עמוק יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-8 ומחירו 96 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 373 קלוריות. אם יש לכם סוכר מגורען, שוקולד חצי מתוק, אבקת קקאו בתהליך הולנדי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 11 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו עמוק, פודינג שוקולד מריר, פודינג בננה בשכבות עמוק, ו שער שוקולד עמוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים סוכר בקערה גדולה. מנפים מעליו את הקורנפלור, הקקאו והמלח.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים 1/2 כוס חלב ומערבבים את התערובת כדי ליצור עיסה סמיכה. מקציפים קלות את החלמונים, ואז מוסיפים אותם לתערובת עמילן התירס, תוך הקצפה לתערובת היטב. עטפו מגבת לחה סביב בסיס הקערה כדי למנוע החלקה כאשר מוסיפים את החלב הצרוב.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בינתיים, בסיר 2 ליטר עם תחתית כבדה, שלבו את 2 כוסות החלב הנותרות והשמנת. הביאו את אלה רק לרתיחה, ואז הסירו את הסיר מהאש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
יוצקים כמות קטנה מהנוזל החם לתערובת הקורנפלור-קקאו, תוך הקצפה מתמדת. ממשיכים להקציף את תערובת החלב-שמנת לקערה בהדרגה, עד שכל הנוזלים שולבו, והתערובת חלקה. שוטפים את הסיר המשמש לצריבת החלב והשמנת, אך אל תייבשו אותו: זה יעזור למנוע מהפודינג לצרוב בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
יוצקים את הפודינג לסיר הנקי ומוסיפים את הווניל.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
הכינו מסננת רשת נקייה מעל קערה בינונית. מחזירים את הסיר לכיריים ומערבבים בעזרת כף עץ על אש נמוכה עד בינונית-נמוכה עד שהרפרפת מסמיכה, בערך 5 עד 7 דקות. זה צריך להתקרב אבל אף פעם לא ממש להגיע, לרתיחה ולהיות על עקביות של מיונז כאשר זה נעשה. פודינג זה מתנהג בצורה מוזרה, אתה עלול לחשוש שמשהו השתבש נורא,אבל לחץ על! זה יהיה יותר ויותר גבשושי עד לנקודה שבה, בדיוק כפי שהוא מגיע לעובי הנכון, זה ייראה ממש שמנמן: לא משנה! להסיר במהירות את הסיר מן האלמנט ויוצקים דרך מסננת לתוך קערה נקייה, לחיצה על פודינג דרך עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מוסיפים את השוקולד הקצוץ או המגורד דק ב -2 תוספות, תוך ערבוב עדין בעזרת כף עץ נקייה או מרית גומי עד שהשוקולד נמס בצורה חלקה לפודינג. כף את הפודינג ל -6 עד 8 מנות הגשה או גביעים וצנן לפחות 6 שעות או לילה. אם אתה אוהב את הפודינג ללא עור בחלקו העליון, לחץ על ניילון נצמד על פני הפודינג החם בכלי ההגשה. אם עור על פודינג השוקולד שלך גורם לך להיות נוסטלגי בשמחה, המתן עד שהפודינגים יהיו קרים לפני הכיסוי. פודינג יכול להתבצע עד 2 ימים מראש.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מגישים בדיוק כמו שהוא, או עם בובת קצפת ממותקת קלות לקינוח דקדנטי באמת.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקת קלותקצפת ממותקת קלות