קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג שוקולד תוצרת בית עם בייליס

פודינג שוקולד תוצרת בית עם בייליס
פודינג שוקולד תוצרת בית עם בייליס עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 418 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 353 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא בייליס אייריש קרים, קורנפלור, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הוא הובא אליכם על ידי ההתמכרות שלי לאפייה. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. מתכונים דומים: בייליס פודינג שוקולד עם בייליס קצפת, פודינג שוקולד-קפה עם בייליס, ו בייליס פודינג חמאה.

הוראות

1
בסיר בינוני לשלב סוכר קורנפלור לטאטא לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים חלב ומקציפים עד שהמרכיבים היבשים מומסים. לאחר מכן, להקציף חלמון ביצה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מניחים את המחבת על חום בינוני, לטאטא כל הזמן עד התערובת מגיעה לרתיחה מלאה מתעבה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
ברגע שהתערובת מתעבה, להסיר את המחבת מהחום ולטפטף בקרם האירי בייליס ווניל.
מרכיבים שתצטרך
בייליס אייריש קריםבייליס אייריש קרים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד שהוא נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
יוצקים פודינג לתוך מנות מנות אישיות.
7
תן לפודינג להתקרר מעט ואז לכסות את החלק העליון בניילון נצמד כדי למנוע היווצרות עור. מקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
אם תרצה, מקשטים עם קצפת טרי תלתלים שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פודינג שוקולד עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.