פודינג שעועית וניל קרמל מלוח
טארט פודינג שעועית וניל קרמל מלוח עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 732 קלוריות. אם יש לכם חלמונים ביצה, עוגיות שוקולד קרם סנדוויץ, קרמל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-45 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו פודינג שעועית וניל קרמל מלוח, עוגת שכבות וניל שעועית וניל קרמל מלוחה, ו גלידת שעועית וניל ורוטב קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים חלב שלם לסיר גדול. עם סכין חיתוך חדה, לחתוך חתוך באמצע שעועית וניל. לגרד זרעים מתוך שעועית; להוסיף זרעים שעועית לחלב. לאט לאט חום לרתיחה מעל חום נמוך.
בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים סוכר קורנפלור עם מקצף.
מוסיפים חלמונים; מערבבים עם מקצף עד בשילוב. לאט להוסיף על 1/2 כוס חלב חם לתערובת ביצה, ערבוב כל הזמן. להחזיר תערובת לסיר; לבשל ומערבבים עד מעובה.
הקש פודינג דרך מסננת בסדר-mesh לקערה.
להוסיף 1/4 כוס חמאה, חתיכה אחת בכל פעם, ערבוב עם whisk עד incorporated. לחץ על עטיפת פלסטיק על פני רפרפת. להכניס למקרר עד מקורר לחלוטין, לפחות 4 שעות או לילה.
מניחים עוגיות במעבד מזון. לכסות; לעבד עם פולסים on-and-off עד פירורים בסדר טופס. (או במקום עוגיות בשקית ניילון לאחסון מזון הניתן לאגירה; שקית חותם דק למחוץ עם סיכה מתגלגלת או פטיש בשר. בקערה בינונית, מערבבים פירורי עוגיות וחמאה מומסת. לחץ על תערובת לתחתית ולמעלה בצד של מחבת טארט 11 אינץ'.
אופים 10 עד 15 דקות או עד סט. מגניב.
בסיר בינוני, קרמל חום וחלב התאדה מעל חום בינוני נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד קרמל נמסים. מערבבים עד חלקה; מערבבים במלח.
כדי להרכיב, לשפוך קרמל מלוח לתוך הקרום; להפיץ באופן שווה.
בואו לעמוד לפחות 15 דקות כדי להגדיר.
הסר פודינג מהמקרר ומערבבים עם להקציף עד חלקה. בזהירות להפיץ פודינג על שכבת קרמל.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לקינוח. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "