פודינג תירס ודלעת
מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 190 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו דלעת חורף, בצל, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו פודינג תירס קלוי בסקווש בלוט, פודינג סקווש, ו פודינג סקווש חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. ערפל צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' עם תרסיס בישול nonstick.
מחממים את החמאה במחבת בינונית לא דביקה מעל חום בינוני.
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים עד מרכך, 4 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את הדלעת ומבשלים עד יבש. מערבבים את התירס ומניחים בצד כדי להתקרר מעט.
מערבבים את החלב, קמח תירס, פטרוזיליה, אגוז מוסקט, קאיין, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בקערה גדולה עד חלקה. מערבבים בתערובת המחבת.
מקציפים את חלבוני הביצה בקערה נפרדת לפסגות נוקשות ומקפלים לתערובת התירס. מקפלים את קורנפלקס, לשפוך לתוך צלחת אפייה מוכן להחליק את החלק העליון.
אופים עד השחמה קלה סביב הקצוות וסכין דקה מוכנס למרכז יוצא נקי, 45 עד 50 דקות.
קלוריות: 140 שומן: 3 גרם שומן רווי: 1.5 גרם חלבון: 6 גרם פחמימות: 26 גרם סוכר: 6 גרם סיבים: 2 גרם כולסטרול: 5 מיליגרם נתרן: 220 מיליגרם