פודינג תירס פקאן מהפך
פודינג תירס פקאן מהפך הוא תוספת המגישה 12. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 367 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם אגוזי פקאן, חמאה, חלב חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 25%. מתכונים דומים: פודינג תירס מהפך, מהפך חמוציות פקאן סקונס, ו מהפך פקאן הפוך עוגה.
הוראות
בקערה גדולה שלבו קמח תירס וסודה לשתייה. בקערה קטנה מקציפים את הביצים, החמאה והחמאה.
מוסיפים תירס, תירס ובצל בסגנון שמנת. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים.
יוצקים חצי תערובת לתוך 13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מפזרים גבינה וג ' לפנוס. למעלה עם הבלילה שנותרה; מפזרים אגוזי פקאן.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 45-50 דקות או עד שמדחום קורא 160 מעלות צלזיוס.