פודינג תירס קייג'ון
זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: פודינג תירס קייג'ון, פודינג לחם Cajun, ו מטבל תירס Cajun.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. חמאה התחתונה ואת הצדדים של צלחת אפייה 3 ליטר, ומפזרים את פירורי הלחם באופן שווה כדי מעיל את החלק התחתון ואת הצד של המנה.
חותכים את התירס את קלח בקערה גדולה ואז לגרד את קלח על פני הקערה בפעם שנייה לשחרר את כל חלב התירס, ולאחר מכן להפריש.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים תירס, 1 1/2 כפיות מלח וקיין.
מוסיפים בייקון וטחון עד קריספ.
מוסיפים בצל ופלפלים, מבשלים עד בקושי מכרז, ואז מסירים מהחום.
בקערה בינונית, להקציף יחד את הקרם, חלב, ביצים, פרמזן, קמח תירס, סוכר, פלפל ואגוז מוסקט עד קצף.
מוסיפים את תערובת התירס ומערבבים לשלב.
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה ואופים 35 עד 40 דקות, עד המשרד.