פוזילי חם עם עגבניות וגזרת נחלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Fusilli חם עם עגבניות ונחלים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם עלי נענע קרועים, עגבניות שרי, פלפל טיגון או, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פוזילי עם עגבניות, תרד, פרושוטו, Fusilli עם עדשים, נקניק ועגבניות, ו סלמון פוזילי עם קישואים ועגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את הפלפל, בצל אדום, jalapeo, שום, מיץ לימון אורגנו. מתבלים במלח ופלפל ונותנים לעמוד במשך 10 דקות.
מוסיפים את העגבניות, הזיתים, נענע, בזיליקום ושמן.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים מלח, ואז מוסיפים את fusilli ומבשלים עד אל דנטה; לנקז.
מוסיף את fusilli לרוטב יחד עם asiago וגזרת הנחלים. לזרוק את הפסטה עם הרוטב ולהגיש.