פוזילי עם אספרגוס ובייקון
אם יש לך אספרגוס, parmigiano-רג'יאנו בתוספת, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה נהדר. מתכונים דומים: פוזילי עם אספרגוס ובייקון, פוזילי עם אספרגוס, אפונה וארוגולה, ו פוזילי עם אספרגוס-מנטה פסטו.
הוראות
מבשלים בייקון במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד השחמה פריך, על 6 דקות.
מעבירים בייקון עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז.
יוצקים את כל אבל 2 כפות שומן ממחבת, ולאחר מכן להוסיף שמן ובצל למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בצל זהוב, על 4 דקות.
מוסיפים אספרגוס ו sauté, ערבוב, עד פריך במכרז, 4 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
בעוד בצל מתבשל, לבשל פסטה בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה. להזמין 1 כוס פסטה בישול מים לנקז פסטה במסננת.
להחזיר פסטה לסיר יחד עם תערובת אספרגוס, 1/2 כוס פסטה בישול מים, וגבינה.
להוסיף הנותרים 1/2 כוס בישול מים למחבת ו deglaze על ידי רותחים, ערבוב גירוד חתיכות חומות, 1 דקה.
מוסיפים לפסטה וזורקים על חום נמוך בינוני עד בשילוב היטב, כ -30 שניות.
מגישים פסטה מפוזרת עם בייקון עם גבינה נוספת בצד.