פוזילי עם רוטב כרישה מוקרם
פוזילי עם רוטב כרישה מוקרם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 451 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, גבינת parmigiano-רג'יאנו, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. מתכונים דומים: Fusilli עם רוטב Pancetta-And-Peas שמנת, פוזילי עם כרישה מוקרם ותרד, ו עוף עם רוטב כרישה שמנת.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. במחבת גדולה ועמוקה מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך רק מתחיל חום, על 10 דקות.
מוסיפים את ציר העוף, מיץ לימון, גרידת לימון ופטרוזיליה ומביאים לרתיחה.
מעבירים את התערובת לבלנדר ומחית עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
בינתיים, מוסיפים מלח לסיר של מים רותחים.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שזה כמעט אל דנטה.
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1/2 כוס מי הבישול. תחזיר את הפסטה לסיר.
מוסיפים את רוטב הכרישה ואת מי הבישול השמורים לפסטה ומבשלים על אש מתונה, מערבבים מדי פעם, עד שהפסטה היא אל דנטה ומצופה ברוטב עבה, כ -3 דקות. מערבבים את 1/2 כוס גבינה ועונה עם מלח ופלפל.
מגישים מיד, מעבירים גבינה נוספת ליד השולחן.