פוטו סקו של ליפארדו
ה-Puto Seco של ליפארדו עשוי להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 12 ומחירו 21 סנט למנה. מנה אחת מכילה 166 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-6 גרם שומן. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, עמילן תירס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 18%, וזה די גרוע. Queque Seco, Seco de Pato ו-Ahumado Seco של La Condesa דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה.
מערבבים בקערה את הביצה, הסוכר הלבן, החמאה, הקמח, עמילן התירס, אבקת החלב, אבקת האפייה והמלח. ללוש כמה דקות לקבלת בצק רך. מחלקים את הבצק ל-12 חלקים.
מגלגלים כל חלק לכדור ומשטחים מעט.
מניחים על תבנית האפייה המוכנה במרחק של סנטימטר אחד זה מזה.
אופים בתנור שחומם מראש עד לקבלת צבע חום בהיר, כ-10 דקות. מצננים לחלוטין ומאחסנים בכלי אטום.