פוטנסקה עוף עם פטוצ'יני
פוטנסקה עוף עם פטוצ'יני דורש על 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית ים תיכונית. אם יש לך צלפים, חצאי חזה עוף, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פטוצ'יני עם רוטב פוטנסקה נקניק, פוטנסקה עוף, ו פוטנסקה עוף.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
חותכים עוף לחתיכות 1 אינץ'.
תוסיף עוף למחבת. מבשלים עוף 5 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם. מערבבים ברוטב פסטה, זיתים, צלפים ופלפל; מביאים לרתיחה. מבשלים 5 דקות או עד העוף נעשה, ערבוב לעתים קרובות. סדר 1 כוס פסטה על כל אחד 4 צלחות; העליון עם 1 1/2 כוסות עוף תערובת.
מפזרים כל מנה עם 1 כף גבינה.
מקשטים עם בזיליקום, אם תרצה.