פול וסלט פקורינו
שעועית פאבה וסלט פקורינו עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 353 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם בצל, שמן זית איכותי, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 33 דקות. נסו פול וסלט פקורינו, סלט פול עם פקורינו, ו פול וסלט פקורינו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה מעל חום בינוני. מניחים קערה של מי קרח מלוחים על הדלפק. החביאו את פולי ה-fava במים הרותחים וצללו מיד לתוך מי הקרח המלוחים.
הסירו את המעטפת החיצונית הקשוחה מפול פול.
מערבבים את פול בקערה גדולה עם בצל, escarole, ואת פקורינו (להזמין כמה שבבי לקישוט).
מוסיפים קצת חומץ יין אדום, קצת שמן זית ומלח, לפי הטעם. לזרוק מעיל הסלט עם הרוטב.
מסדרים את הסלט על צלחות הגשה העליון עם גבינה מגולח שמורות.