פול מיובש ומרק שומר טרי
פול מיובש ומרק שומר טרי נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. יש מרק זה 109 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. אם יש לכם פולטה שעועית, פולנטה, זרעי שומרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו שעועית פאבה וריזוטו שומר, סלט שמיר פול אביב, ו סלט פול עם שומר וצנון (מתכונים דומים).
הוראות
ניקוז. (אם אתה משתמש שעועית fava unpeeled, לקלף אותם עכשיו.)
שים את פול פול לתוך סיר גדול עם 2 ליטרים של מים, זרעי שומר, ומלח לפי הטעם (כ 1 כפית). מביאים לרתיחה; להפחית את החום נמוך מאוד ומבשלים, חשוף, עד שעועית להתחיל להישבר, על 1 עד 2 שעות. כאשר הם מבשלים, מועכים אותם על הקרקעית ועל צדי הסיר כדי ליצור מחית גס. המשך לבשל עד שעועית עבה דייסה-כמו: בעוד השעועית מתבשלת, להכין את השומר על ידי הסרת צמרות הנורות וקטיעת בריכות נוצה. למדוד 2 כפות ולהניח בצד.
הסר את השכבות החיצוניות העבות מן הנורות ורבע.
חותכים את הליבה הקשה שמתחילה באמצע הנורה ומשתרעת לתחתית: חותכים את הנורות דק ומניחים בצד. לאחר שעועית נשבר ולהיות עבה, להוסיף את פרוסות שומר, 1 1/2 כפות של כפות קצוצות, פתיתי פלפל אדום, ו 3 כוסות של המים הנותרים. קוק חשף עד השומר הוא רך, על 30 דקות, הוספת מים יותר אם הוא מקבל עבה מדי.
מגישים מעל קוביות של פולנטה בגריל, פסטה עבה, אורז או דגנים מלאים אחרים, זרועים פלפל שחור טחון טרי ואת 1/2 כף הנותרים של שומר קצוץ. הערה: לגריל פולנטה, לחתוך לפרוסות ומבשלים במחבת משומנת קלות, לא מקל עד זהב משני הצדדים.