פולנטה אפויה עם Chard וגבינה שוויצרית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פולנטה אפויה עם Chard שוויצרי וגבינה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 265 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך מלח, שמן זית, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: גבינת פולנטה אפויה עם Chard שוויצרי, גלטות פולנטה עם כרישה & Chard שוויצרי, ו טנדרלוין חזיר עם Chard שוויצרי פולנטה.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. שמן קל 2-צלחת אפיית זכוכית ליטר.
שמן חום במחבת עמוקה גדולה כבדה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; sauté עד מכרז, על 15 דקות. מערבבים שום ופלפל אדום מרוסק, ואז chard; לכסות ולבשל עד chard הוא רך, ערבוב מדי פעם, כ 8 דקות. לחשוף; מערבבים עד כל נוזל עודף במחבת מתאדה. מתבלים במלח ופלפל.
בינתיים, להביא 3 1/2 כוסות מים ומלח להרתיח בסיר גדול כבד. בהדרגה מערבבים פולנטה לתוך מים רותחים. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים עד פולנטה הוא עבה מאוד, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות.
להקציף ריקוטה וביצים בקערה; להקציף 1 פולנטה חמה כוס. מערבבים תערובת ריקוטה לתוך פולנטה בסיר.
מורחים חצי תערובת פולנטה בתבנית אפייה.
מפזרים חצי מוצרלה. חזור על שכבות עם הנותרים פולנטה, chard, וגבינה.
אופים עד נפוח וחום על גבי, כ 45 דקות. מגניב 30 דקות.
למנה: קלוריות, 259; סה "כ שומן, 12 גרם; שומן רווי, 5 גרם; כולסטרול, 79 מ" ג