פולנטה אפויה עם פטריות וגורגונזולה
פולנטה אפויה עם פטריות וגורגונזולה עשויה להיות בדיוק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 305 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך פלפל, שמן זית, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: עוף מטוגן עם פטריות ופולנטה אפויה בתנור, פולנטה עם כרישה וגורגונזולה, ו פלפל אדום פולנטה עם Gorgonzola.
הוראות
תנור חום עד 350 F. להביא 4 1/2 כוסות מים לרתיחה.
מקציפים כל הזמן, מוסיפים לאט את הפולנטה.
הוסף 1 1/2 כפיות של המלח והחמאה. להפחית חום ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 10 עד 15 דקות. מערבבים בגבינת שמנת ו 1/2 כוס של Gorgonzola. בינתיים, במחבת גדולה, מעל חום בינוני גבוה, חם 2 כפות של השמן.
מוסיפים חצי מהפטריות ומבשלים 6 דקות.
מוסיפים חצי משלל ומבשלים עוד 2 דקות.
העברה לצלחת. חזור עם השמן הנותר, פטריות, ושאלות. מתבלים את הפטריות עם הפלפל, הקורנית והמלח הנותר. חמאה 8 או 9 אינץ צלחת אפייה או שמונה 6 אונקיות ramekins. מערבבים 2/3 של פטריות לתוך פולנטה ולהעביר את המנה מוכנה או ramekins. למעלה עם שאר הפטריות וגורגונזולה.
אופים, חשוף, עד הגורגונזולה נמס, כ -15 דקות.