פולנטה אפויה עם תרד וגבינת עיזים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שיני שום, פחיות עגבניות, תרד, ושמן זית. סלט תרד עם גבינת עיזים, שקדים וקרוטונים פולנטה, תרד אפוי, עגבניות וגבינת עיזים, ו תרד פטריות וביצים אפויות גבינת עיזים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים תנור 220c / 200c מאוורר / גז 7 ומרתיחים את הקומקום. בקערה, מערבבים את השום והעגבניות עם תיבול, ואז לשפוך לתוך צלחת אפייה גדולה.
מניחים את התרד במסננת גדולה ושופכים מים רותחים מעל עד נבול. יש לשטוף במים קרים ולסחוט את כל המים העודפים שאתה יכול עם הידיים. בערך קוצצים, מתבלים, ומפזרים על גבי העגבניות.
חותכים את הפולנטה, ואז חופפים על גבי התרד.
טפטוף עם שמן ואופים בתנור במשך 10-15 דקות. פזר את הגבינה וחזור לתנור לעוד 5 דקות, או עד שהגבינה תהיה מוזהבת ומבעבעת.