פולנטה אפויה: polentan al Forno עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1192 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 83 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עגבניות, נקניק חזיר קישורים, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno – אפוי מדליונים פולנטה עם בשר חזיר, הקציצות האולטימטיביות אל פורנו עם פולנטה שמנת, ו Polentan אל Forno עם כרוב ירוק, צ'דר & ריקוטה.
הוראות
1
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 2 כפות שמן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד שכל הצדדים משחימים והשומן פועל בחופשיות מכל נקניק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
3
הסר וזרוק את השומן העודף, ולאחר מכן להוסיף את רוטב העגבניות עם הנקניקיות, גירוד התחתון כדי לשלב כל חתיכות השחמה. מתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך, מפחיתים את החום לרתיחה נמוכה, ומבשלים, מכוסים, במשך 1 1/2 שעות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
גבינת זרלה מגוררת חלקית
4
הסר את הנקניקיות מהרוטב ללוח חיתוך, פרוסה, ולהניח בצד, יחד עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
5
מביאים 2 ליטרים של מים לרתיחה בסיר גדול מעל חום גבוה, ומוסיפים את מלח הים ונותר 1 כף שמן. מערבבים בקמח התירס, קצת בכל פעם, לטאטא כל הזמן כדי למנוע היווצרות של גושים. מבשלים במשך 5 דקות, עד הפולנטה מגיע מן הצדדים של הסיר. להפוך את הפולנטה על לוח עץ נקי ולאפשר להתקרר. ברגע שזה מגניב, לחתוך אותו לרצועות, באמצעות חוט של הקצב או סכין חדה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה
רול פירות צהוב אחד
גב שומן חזיר
6
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מכסים את החלק התחתון של תבשיל 9 על ידי 13 אינץ ' חסין תנור או צלחת אפייה עם שכבה של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מוסיפים שכבה של פרוסות פולנטה, ואז שכבה של גבינה, שכבה של מוצרלה, ושכבה של נקניק פרוס. חזור על התהליך עד שכל החומרים שימשו, המסתיימים בשכבת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
גבינת זרלה מגוררת חלקית
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
9
אופים בתנור 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בואו לשבת 5 דקות לפני ההגשה.
11
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
12
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
13
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים עד שהגזר רך למדי, כ -5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
14
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ שלהם ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים עד עבה כמו דגנים חמים, על 30 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
דגנים חמים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום