פולנטה אפויה: polentan al Forno עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1192 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 83 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עגבניות, נקניק חזיר קישורים, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno – אפוי מדליונים פולנטה עם בשר חזיר, הקציצות האולטימטיביות אל פורנו עם פולנטה שמנת, ו Polentan אל Forno עם כרוב ירוק, צ'דר & ריקוטה.
הוראות
1
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 2 כפות שמן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד שכל הצדדים משחימים והשומן פועל בחופשיות מכל נקניק.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
3
הסר וזרוק את השומן העודף, ולאחר מכן להוסיף את רוטב העגבניות עם הנקניקיות, גירוד התחתון כדי לשלב כל חתיכות השחמה. מתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך, מפחיתים את החום לרתיחה נמוכה, ומבשלים, מכוסים, במשך 1 1/2 שעות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4
הסר את הנקניקיות מהרוטב ללוח חיתוך, פרוסה, ולהניח בצד, יחד עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
5
מביאים 2 ליטרים של מים לרתיחה בסיר גדול מעל חום גבוה, ומוסיפים את מלח הים ונותר 1 כף שמן. מערבבים בקמח התירס, קצת בכל פעם, לטאטא כל הזמן כדי למנוע היווצרות של גושים. מבשלים במשך 5 דקות, עד הפולנטה מגיע מן הצדדים של הסיר. להפוך את הפולנטה על לוח עץ נקי ולאפשר להתקרר. ברגע שזה מגניב, לחתוך אותו לרצועות, באמצעות חוט של הקצב או סכין חדה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
עוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבנים
רול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מכסים את החלק התחתון של תבשיל 9 על ידי 13 אינץ ' חסין תנור או צלחת אפייה עם שכבה של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מוסיפים שכבה של פרוסות פולנטה, ואז שכבה של גבינה, שכבה של מוצרלה, ושכבה של נקניק פרוס. חזור על התהליך עד שכל החומרים שימשו, המסתיימים בשכבת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
9
אופים בתנור 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
בואו לשבת 5 דקות לפני ההגשה.
11
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
12
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
13
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים עד שהגזר רך למדי, כ -5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
14
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ שלהם ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים עד עבה כמו דגנים חמים, על 30 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם.