פולנטה בגריל עם סטייק חריף
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לתיבת המתכון שלך, פולנטה בגריל עם סטייק פיקנטי עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 799 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. אם יש לכם צ'יפוטלה צ' ילה אבקה, פלפל, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פולנטה שמנת עם סטייק בגריל ועגבניות קלויות, סטייק חצאית פיקנטי בגריל, ו סטייק קארי בגריל עם עדשים חריפות.
הוראות
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה.
שלב 1 כפית שמן, 1/2 כפית מלח, כמון, אבקת צ ' ילה, ופלפל; לשפשף באופן שווה על סטייק.
מוסיפים סטייק למחבת; מבשלים 6 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
הסר סטייק מחבת; בואו לעמוד 5 דקות.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
בעוד סטייק נשען, מברשת הנותרים 1 כף שמן על שני הצדדים של פרוסות פולנטה; מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/4 כפית מלח.
מוסיפים פולנטה למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד להשחמה. מסדרים 2 פרוסות פולנטה על כל אחד 4 צלחות; מחלקים אבוקדו באופן שווה בין מנות. למעלה כל מנה עם כ 3 אונקיות סטייק, 2 כפות עלי כוסברה, 2 כפות queso פרסקו, ו 2 כפות סלסה.
מגישים עם פלחי לימון,אם תרצה.