פולנטה בגריל עם תירס ופרמזן
פולנטה בגריל עם תירס ופרמזן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם גרעיני תירס, שמן זית, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכונים דומים: אומצות פרמזן פולנטה עם סלט עגבניות-תירס, סטייקים פולנטה פרמזן עם עגבניות ירושה סלט תירס ו Cri, ו פולנטה בגריל עם מרינרה, פרמזן ובזיליקום.
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מטוגנים 5 דקות.
מוסיפים תירס; sauté עד מחומם דרך, כ 3 דקות.
להביא 2 כוסות מים 1 כפית מלח להרתיח בסיר בינוני על חום בינוני.
להקציף קמח תירס ו 1 כוס מים בקערה בינונית כדי להתמזג.
לטאטא קמח תירס-תערובת מים לתוך מים רותחים; לחזור לרתיחה. מבשלים עד פולנטה חלקה ועבה, ערבוב לעתים קרובות, על 30 דקות. מערבבים בתערובת תירס.
מברשת 11x7x2 אינץ ' צלחת עם שמן.
מורחים פולנטה בצלחת. מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
חותכים פולנטה לתוך 12 ריבועים.
מניחים על הגריל; מכסה גריל. גריל עד פולנטה הוא חום זהוב, על 3 דקות לכל צד, זרועים גבינה במהלך הרגע האחרון.