פולנטה כתומה בגריל עם סלט סרטנים ושמן עשב
פולנטה כתומה בגריל עם סלט סרטנים ושמן עשב נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 555 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם עלי בזיליקום, מים, פולנטה מיידית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. וזה טוב. נסו בזיליקום ומלפפונים עם בשר סרטנים, בסגנון מסעדה שום ושמן טבילת לחם עשב, ו טונאן בגריל וסלט כתום עם לימון מסוכר וירקות מעורבים עם איולי צ'ילי וטויל עשב (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד מוסיפים מים, גרידה, מיץ תפוזים ומלח. מביאים לרתיחה בהדרגה להקציף פולנטה. לבשל פולנטה על חום נמוך בינוני (זה בקושי צריך לרתוח), תוך ערבוב כל הזמן, עד עבה מאוד וזה מושך מן הצדדים של המחבת על 3 דקות. לאחר מבושל באופן שווה לשפוך פולנטה על מחבת 1/4 גיליון משומן קלות.
מפזרים פלפל שחור טרי, מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר עד כ-15 דקות.
בקערת ערבוב להוסיף את בשר סרטנים, תאנים חתוכים לקוביות, גרידה ומיץ של לימון ומיונז. בעדינות לערבב מנסה להשאיר crabmeat בגושים. מתבלים במלח ופלפל שחור טרי, לפי הטעם. מכסים קערה ומניחים במקרר עד מוכן לשימוש.
בבלנדר במקום עירית ובזיליקום וקצת שמן. התחל להפציץ את החומרים יחד הוספת עוד שמן עד התערובת היא שמן עשב ירוק חלק.
מעבירים לבקבוק סחיטה או קערה ומניחים בצד.
הסר פולנטה מהמקרר. קח פחית גדולה (3 אינץ ' בקוטר) ולהסיר את המכסה העליון והתחתון. באמצעות יכול לחתוך 4 סיבובים של פולנטה.
מברשת שמן זית משני הצדדים ומניחים על הגריל 3 דקות לכל צד. לאחר גריל מקום עגול פולנטה על מרכז צלחת ולהשתמש באותה פחית לעיצוב סלט בשר סרטנים.
מניחים את הפחית על הפולנטה והכפית בערך 1 עד 2 כפות של תערובת crabmeat, לדחוף את התערובת למטה עם החלק האחורי של הכף ולהרים את הפחית משם יצירת עובש crabmeat על גבי הפולנטה. למעלה עם כמה עלים ירוקים מעורבים.
טפטוף שמן עשב מעל ומגישים.