קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

פולנטה מטוגנת

פולנטה מטוגנת
פולנטן מטוגן נטול גלוטן, ומספק כ 30 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 76 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, מלח, קמח תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד גם הר ד ' אובר במחיר סביר מאוד. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני בלתי ניתן לשיפור של 9%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פולנטה מטוגנת במחבת, עוף טעים מעל פולנטה מטוגנת, ו פולנטה מטוגנת, ביצים ומרווה.

הוראות

1
משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 11 על 7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
מעבירים את הפולנטה החמה לתבנית האפייה המוכנה, ומתפשטים באופן שווה לעובי 3/4 אינץ'. מקררים עד קר ומוצק, כ 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מחממים את התנור ל 250 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
חותכים את הפולנטה לחתיכות בגודל 2 על 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
5
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה. עובדים בקבוצות, מטגנים את חתיכות הפולנטה עד להזהבה מכל הצדדים, כ -3 דקות לכל צד. בעזרת מלקחיים מעבירים את חלקי הפולנטה למגבות נייר ומסננים.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
מלקחייםמלקחיים
6
מניחים את חתיכות הפולנטה על תבנית עם נייר אפייה ושומרים על חום בתנור בזמן בישול המנות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
7
מעבירים את נתחי הפולנטה לפלטת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
8
מפזרים את הפולנטה עם גבינת הפרמזן והמלח.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פולנטהפולנטה
מלחמלח
9
מגישים, מעבירים את רוטב המרינרה לצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב מרינרהרוטב מרינרה
10
הביאו לרתיחה 6 כוסות מים בסיר גדול וכבד.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
מוסיפים 2 כפיות מלח. מקציפים בהדרגה את קמח התירס. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהתערובת מסמיכה וקמח התירס רך, תוך ערבוב לעיתים קרובות, כ -15 דקות. כבה את האש.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. שמורת פייר פיטרס קובי גרנד קרו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 65 דולר לבקבוק.
שמורת פייר פיטרס קובי גרנד קרו
שמורת פייר פיטרס קובי גרנד קרו
היין בהיר או חיוור עם רמזים לירוק האופייני לשרדונה. המוס בסדר וקבוע עם סרט יפה של בועות חזקות. האף הראשון הוא גם פרחוני ופירותי, ואז מגיע הערות של אגוזים טריים ולחם טרי. בסיום יש הדר אשר מביא רושם יפה של חלקות ורעננות. ההתקפה גלויה, קשורה לעדינות ועגלגלות. הרושם הראשון נשלט עם פירות לבנים טריים (לימון ואגס) ועם פרחים (שיטה), ואחריו הערות שמנת. סוף סוף מתמשך על הדרים (אשכוליות מסוכרות, קלמנטינה ולימון) ומינרליות, ומביא רעננות ואלגנטיות ליין.