פולנטה מלוחה
פולנטה מלוחה עשויה להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 289 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. 53 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, קמח תירס גס, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו פולנטה ארוחת בוקר מלוחה, סנדלר פולנטה מלוח בגשם, ו פולנטה עם עגבניות טריות ופרמזן צ'יפס / פולנטה עשוי בקלות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בסיר גדול ובטוח לתנור מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל האדום ואת המלח והזיעה עד שהבצל מתחיל להפוך שקוף, כ 4 עד 5 דקות. להפחית את החום נמוך, להוסיף את השום, ו לטגן במשך 1 עד 2 דקות, לוודא השום לא לשרוף.
להפוך את החום עד גבוה, להוסיף את ציר העוף, להביא לרתיחה. בהדרגה להוסיף את קמח התירס תוך לטאטא ללא הרף. לאחר שהוספתם את כל קמח התירס, מכסים את הסיר ומניחים אותו בתנור. מבשלים במשך 35 עד 40 דקות, ערבוב כל
10 דקות כדי למנוע גושים. לאחר התערובת היא שמנת, להסיר מהתנור ולהוסיף את החמאה, מלח ופלפל. ברגע שהם משולבים, להוסיף בהדרגה את הפרמזן.
מגישים כמו שהוא, או לשפוך את פולנטה לתוך 9 על ידי מחבת עוגה 13 אינץ מצופה נייר קלף.
מניחים במקרר להתקרר לחלוטין.
לאחר הגדרת, להפוך את פולנטה החוצה על קרש חיתוך לחתוך לריבועים, סיבובים, או משולשים.
מברשת כל צד עם שמן זית לטגן במחבת nonstick מעל חום בינוני, או גריל.