פולנטה עם אפונה ופנצ'טה
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: שרימפס ו Pancettan על פולנטה, מילוי פולנטה ופנצ'טה, ו פולנטה עם פנקטן ומרווה.
הוראות
מחממים את השמן בסיר רוטב על חום בינוני גבוה.
מוסיף pancetta ומבשלים עד פריך, 5 דקות ולאחר מכן להסיר לצלחת.
מוסיפים את הנוזלים לסיר הרוטב ומביאים לרתיחה.
לטאטא פולנטה לתוך הנוזל ולהמשיך להקציף 2 עד 3 דקות כדי להתעבות. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים באפונה כדי לחמם 1 דקה יותר.
הסר מהחום, מערבבים בגבינה ולהתאים תיבול.