פולנטה עם דלורית
פולנטה עם דלורית היא ללא גלוטן מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 376 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו דלעת, מלח, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פולנטה סקווש Butternut, פולנטה סקווש Butternut, ו דלורית אפויה פולנטה סקווש וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. מסדרים סקווש, בצד לחתוך, במחבת קלייה גדולה.
מניחים שיני שום בחללי סקווש.
מפזרים מרווה מיובשת, מלח ופלפל. מכסים בנייר כסף ואופים עד סקווש הוא מכרז, על 1 שעה 35 דקות. מגניב במקצת. פיל סקווש ושום.
שלב מרק, 1 3/4 כוסות מים 1/2 כפיות מלח בסיר גדול כבד. מביאים לרתיחה. בהדרגה להקציף פולנטה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד התערובת היא עבה מאוד שמנת, ערבוב לעתים קרובות, על 20 דקות. מערבבים מרווה טרי 3 כוסות מחית סקווש (להזמין כל מחית הנותרים לשימוש אחר). מבשלים עד מחומם דרך, על 2 דקות. מערבבים בגבינה. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד מחומם דרך.)
* זמין בשווקים איטלקיים, חנויות מזון טבעי וכמה סופרמרקטים. אם לא זמין, תחליף 1 1/2 כוסות של קמח תירס צהוב רגיל, ומבשל תערובת במשך כ 10 דקות.