פולנטה עם עשבי תיבול טריים וגבינת צ'דר לבנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פולנטה עם עשבי תיבול טריים גבינת צ'דר לבן. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פולנטה, שן שום, טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו פיצה פטריות עם גבינת הברטי, עשבי תיבול טריים ושמן כמהין לבן, גבינת צ'דר חמוציות-לבן עם רוזמרין טרי, ו סופלה תירס מתוק וצ'דר לבן, עם עשבי תיבול וצ' ילי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מרק, כל עשבי תיבול, שום ומלח בסיר גדול כבד ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. בהדרגה מפזרים פולנטה, לטאטא כל הזמן. להפחית את החום בינוני נמוך; ומבשלים עד פולנטה הוא עבה ושמנת ומתחיל להתרחק הצדדים של מחבת, לטאטא לעתים קרובות, כ 25 דקות.
מוסיפים גבינה, מערבבים עד שהגבינה נמסה. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
* אם לא זמין, השתמש 1 2/3 כוסות קמח תירס רגיל ומבשל במשך כ 12 דקות.