פולנטה עם שני רטבים
פולנטה עם שני רטבים עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 344 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לך בזיליקום, מלח, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -32 דקות. מתכונים דומים: פולנטה עם עגבניות טריות ופרמזן צ'יפס / פולנטה עשוי בקלות, Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno – אפוי מדליונים פולנטה עם בשר חזיר, ו Croste Di Polenta Con Cicoria (קרום פולנטה עם צ'יקו מטוגן.
הוראות
עבור פולנטה, בסיר בינוני להביא את 3 כוסות מים רותחים. בקערה קטנה לשלב את קמח התירס, 1 כוס מים קרים, ו 1/2 כפית מלח. לאט להוסיף את תערובת קמח התירס למים רותחים, ערבוב כל הזמן. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת חוזרת לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. לבשל, חשופה, במשך 10 עד 15 דקות או עד עבה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים ב 1/4 כוס של אסיאגו או גבינת פרמזן, ערבוב עד מומס.
ריססו תבנית אפייה בגודל 8x8 אינץ ' עם ספריי בישול לא דביקי.
מורחים פולנטה חם באופן שווה לתוך המחבת; מגניב מעט. כיסוי; צמרמורת 2 שעות או לילה.
חותכים פולנטה לריבועים 1 אינץ'; להפריש.
בינתיים, עבור רטבים, בסיר בינוני להביא רוטב עגבניות וריחן קלאסיקו® לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים, חשוף, כ 10 דקות או עד מעובה מעט.
לרוטב לבן, בסיר בינוני מערבבים בהדרגה את החלב לתוך הקמח, בזיליקום, מלח, פלפל ואגוז מוסקט. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד מעובה מבעבע. מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה יותר.
הסר מהחום; מערבבים עוד 1/4 כוס גבינה, ערבוב עד מומס.
כדי להרכיב, מחלקים את רוטב הפסטה קלאסיקו עגבניות ובזיליקום בין תבשילים רדודים בודדים (1/4 כוס לכל אחד). מחלקים קוביות פולנטה בין תבשילים. כפית רוטב לבן על קוביות; מפזרים כל מנה עם 1 כף של הנותרים 1/4 כוס גבינה.
אופים בתנור f 450 מעלות במשך 12 עד 15 דקות או עד הרוטב הוא מבעבע והגבינה מתחילה חום.