פולנטה צבועה עם תירס וסלסה ירוקה
פולנטה גרידלד עם תירס & ירוק salsan הוא מנות ראשונות מקסיקנית. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ו lacto אובו מתכון צמחוני יש 532 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש אבוקדו, שמן זית, כוסברה, וגבינה צמחונית. 44 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 91%. נסו עוגות פולנטה צבעוניות ושרימפס חריף, Jalapeno-עוגות פולנטה ג'ק עם סלסה תירס כוסברה, ו סלמון מושחר עם גבינה פולנטנית אפרסק פיקנטי + סלסה תירס Chard (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים 1.5 ליטר מים לרתיחה בסיר גדול. תוך ערבוב המים כל הזמן עם כף עץ, קצה פולנטה בזרם יציב. מנמיכים את החום כך פולנטה לא spluttering יותר מדי, ואז לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות. בינתיים, קו מגש 40 x 30cm עם אפיית קלף. מערבבים את התירס, צ ' ילי וגבינה מגוררת לתוך פולנטה עם 2 כפית מלח, ואז כפית החוצה על המגש.
מורחים למלבן מחוספס, מוודאים שהפולנטה ארוזה בחוזקה ואין פערים. מכסים עם גיליון אחר של קלף אפייה ומגש אפייה שטוח, ולאחר מכן עם כמה פחיות או צנצנות כדי ללחוץ ולשטח את הפולנטה בזמן שאתה מקפיא אותו במקרר לפחות 2 שעות, או עד יום.
לפני ברביקיו, מערבבים יחד את האבוקדו, מלפפון, בצל אביב, כוסברה, ליים ושמן 2 כפות עם תיבול.
מחממים את ברביקיו (או מחבת מחבת), לקצץ את הקצוות את פולנטה להגדיר כדי neaten, ולאחר מכן לחתוך לתוך 12 טריזים.
מברשת שני הצדדים של כל טריז עם קצת שמן הנותרים ברביקיו או מחבת במשך 5 דקות בכל צד עד חרוך וחם דרך.
מגישים כמה טריזים לאדם, עם כפית נדיבה של סלסה ירוקה עבה.