קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות11
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פולנטה קלה עם רוטב עגבניות

פולנטה קלה עם רוטב עגבניות
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. לכי לחנות ותקני ציר עוף, חלב, קמח תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. נסו רוטב עגבניות-בזיליקום עם פולנטה, פולנטה עם רוטב עגבניות חריף, ו פולנטה עם רוטב עגבניות שיטאקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9 אינץ ' צלחת אפייה מרובעת.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בסיר גדול, לשלב את החלב ואת ציר עוף. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. כאשר הוא ברתיחה מתגלגלת, בהדרגה להקציף בקמח התירס, לוודא שאין גושים. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב כל הזמן עד עבה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
קמח תירסקמח תירס
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
סירסיר
3
הסר מהחום ומערבבים בגבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
4
יוצקים את הפולנטה לתבנית אפייה מוכנה, ומפיצים רוטב ספגטי מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
פולנטהפולנטה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהרוטב מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור