פולנטה שמנת עם צימוקים וצנוברים
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? פולנטה שמנת עם צימוקים וצנוברים יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פרמזן, פולנטה, מלח ופלפל כשרים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו תרד עם צנוברים וצימוקים, תרד עם צנוברים וצימוקים, ו תרד עם צנוברים וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להביא את מרק עוף ומלח לרתיחה על חום בינוני. בהדרגה להקציף בקמח תירס בזרם יציב איטי. הנוזל ייספג וקמח התירס ינעל, אל תיבהל, פשוט תעבור דרכו. מנמיכים את החום וממשיכים לטאטא עד הפולנטה עבה וחלק, כ 20 דקות.
מוסיפים את השמנת ו -2 כפות החמאה; ממשיכים לערבב עד משולב וקרם, על 5 דקות; העונה עם מלח ופלפל.
הסר את הפולנטה מהחום ושופך אותו לתבנית אפייה קטנה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מניחים מחבת קטנה על אש בינונית ומוסיפים את 2 כפות החמאה הנותרות. לסובב את המחבת על החום ולבשל את החמאה עד הזהב ואגוזים, על 1 דקה.
מוסיפים את הצימוקים והצנוברים, משליכים למעיל בחמאה החומה.
יוצקים את הצימוקים והצנוברים מעל החלק העליון של הפולנטה ומפזרים את הפרמזן.
אופים במשך 25 דקות ומגישים.