פולפט נפוליאון
פולפט נפוליאון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 440 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שום, פטרוזיליה שטוחה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Polpette Fritte, Polpette di Baccalà, ו Polpette ו Orzo במרק (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הלחם בקערת ערבוב קטנה, לכסות עם חלב, ולהשאיר להשרות.
קוצצים את הפטרוזיליה והשום יחד. לשים בשר לתוך קערת ערבוב גדולה. לסחוט את החלב מהלחם ולהוסיף בשר.
מוסיפים פטרוזיליה ושום. השתמש בידיים שלך כדי לערבב את החומרים. לשבור ביצים לתערובת כדי לקשור אותו. תמשיך לערבב.
תוסיף את הפקורינו. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי. בצורת כדורי בשר ביד, לעשות חור בחלק העליון ולהכניס חתיכה קטנה של מוצרלה. לכסות אותו ולשפשף כדורי בשר לכושר.
מגלגלים אותם בפירורי לחם.
יוצקים שמן זית למחבת וכאשר זה ממש חם, מטגנים את כדורי הבשר במשך 5 דקות, או עד שהם יצרו קרום. ואז להתהפך. כאשר חום זהוב וקשוח משני הצדדים להסיר את כדורי הבשר מהמחבת ולנקז על מגבות נייר.
מוסיפים את כדורי הבשר לרוטב העגבניות, מכסים ומבשלים לאט מאוד על אש נמוכה במשך 45 דקות, עד שהרוטב מצטמצם בחצי.
יוצקים מספיק שמן לסיר כדי לכסות את פני השטח.
מוסיפים שום ו 3 קופסאות עגבניות, מועכים אותם מעט. מרתיחים את הרוטב במשך 5 דקות ומבשלים עוד 3 דקות.