קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

פונדו Gruyère עם שאלוט קרמל

פונדו Gruyère עם שאלוט קרמל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, שאור באגט, נדיב של אגוז מוסקט הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו פונדו Gruyère עם שאלוט קרמל, קרמל שאלוט ופונדו Gruyere, ו Gruyère ו פונדו סיידר (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת בינונית כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
להוסיף שאלוט פרוס דק וsauté 3 דקות. להפחית את החום נמוך; מפזרים שאלוט עם סוכר, מלח ופלפל. Sauté עד שאלוט הם caramelized, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
מעבירים שאלוט לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים 1 1/2 כוסות יין למחבת; להרתיח 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
יוצקים יין לסיר בינוני כבד; להגדיר מעל חום בינוני-נמוך. לזרוק גבינה עם קמח בקערה בינונית למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים חצי בצלצלים מקורמלים ליין, מוסיפים תערובת גבינה על ידי חופנים, מערבבים עד שהגבינה נמסה והיא חלקה לפני הוספת עוד. רזה עם יין יותר אם התערובת עבה מדי. מתבלים עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
העברת תערובת גבינה לסיר פונדו. הגדר סיר על נר או מבער חום משומר. פונדו העליון עם שאר שאלוט קרמל.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מגישים עם קוביות לחם.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת