פונדו גבינה פשוט וטעים
פונדו גבינה פשוט וטעים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 760 קלוריות. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, לחם כיכרות לחם, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. . עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. נסו פונדו גבינה שוויצרי פשוט, פונדו שוקולד פשוט, ו פונדו שוקולד מריר פשוט (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול עם מספיק מים כדי לכסות; מערבבים במלח. מביאים את המים לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
לנקז תפוחי אדמה, ולהניח בצד.
מערבבים את קורנפלור קירש ליקר יחד בקערה קטנה עד שהוא יוצר משחה; להפריש.
מערבבים את היין הלבן ושום בסיר גדול מעל חום בינוני; מביאים לרתיחה. לאט לאט לטאטא את emmentaler וגבינת Gruyere, על 1/2 כוס בכל פעם, המאפשר לכל אצווה להמיס לפני ערבוב הבא. מערבבים בתבנית אקראית כדי למנוע מגבינה להתקבץ לתוך כדור.
להקציף בתערובת קורנפלור ואגוז מוסקט לרוטב הגבינה; מערבבים ומבשלים בבשל עד מעובה, 8 עד 10 דקות.
מעבירים את תערובת הגבינה לסיר פונדו.
מגישים עם תפוחי אדמה אדומים מבושלים ולחם צרפתי לטבילה; מקשטים עם בצל פנינה וקורנישון.