פונדו גבינת פטה עם אגוזי מלך ופטרוזיליה
צריך מנה צמחונית בצד? פונדו גבינת פטה עם אגוזי מלך ופטרוזיליה יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת פטה, חמאה, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 19%. נסו סלט פסטה מחיטה מלאה עם אגוזי מלך וגבינת פטה, סלט דלורית עם חמוציות, אגוזי מלך וגבינת פטה, ו פטוצ'יני עם פסטו פטרוזיליה ואגוזי מלך (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר מעל חום בינוני, להמיס חמאה מערבבים בקמח. מערבבים את 2 יחד לתוך משחה.
לטאטא בחלב כדי ליצור מה שהצרפתים מכנים רוטב בשמל. זרוק את הטמפרטורה קצת ומבשלים את הרוטב במשך כ 10 דקות כך שהוא מתעבה וטעם הקמח מבשל החוצה. לאחר מכן זה קל, פשוט לקפל את גבינת פטה מתפוררת, בצל ירוק, פטרוזיליה. מתבלים אותו במלח וקצת פלפל סדוק.
ברגע הגבינה נמסה זה באופן רשמי פונדו, אתה יכול גם להשתמש בסיר פונדו עם נר או פשוט להשאיר אותו בסיר ויש לכולם לאכול משם.
סיים את זה עם האגוזים השליכו על גבי. אני אוהב לחתוך חתיכות בגודל ביס של לחם ומלון או אולי זיתים מגולענים ופרושוטו, בכל מקרה זה תמיד להיט חג.