קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

פונדו גודה

פונדו גודה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פונדו גודה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 545 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו לחם קרוע, יין, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. נסו פונדו גודה מעושן עם בייקון ושקדים, גאודה, פנקטן ופונדו בצל עם כעכים, ו קערת לחם גודה ובירה פונדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יין ומיץ לימון בסיר קטן על אש בינונית. לזרוק יחד הן גבינות קורנפלור בקערה גדולה. כאשר היין מגיע לרתיחה, מוסיפים לאט את התערובת גבינה קורנפלור, לטאטא ברציפות עד חלקה. מתבלים עם אגוז מוסקט וקיין.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
עמילן תירסעמילן תירס
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
גבינהגבינה
מוסקטמוסקט
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
סירסיר
2
העברה לבישול איטי קטן להגדיר נמוך ולשרת עם מבחר של dippers. פונדו צריך להחזיק על הגדרה נמוכה עד 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי