קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

פונדו גודה מעושן עם בייקון ושקדים

פונדו גודה מעושן עם בייקון ושקדים
פונדו גודה מעושן עם בייקון ושקדים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 46 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 941 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם מיץ לימון, חומץ יין, gruyere, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האגסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרפים מקמח תירס עם תאנים ואגסים כקינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: גבינת צ'דר מעושנת ופונדו גבינת גודה, גבינת גאודה מעושנת ותפוחי אדמה בייקון, ו גבינת גאודה מעושנת, תפוחים וקוסדיות בייקון.

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשקדים מעושנים, קצוץ גסשקדים מעושנים, קצוץ גס454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקורנישון מנוקז או gherkin התינוקקורנישון מנוקז או gherkin התינוק62 כפות חמאה מומסתבייקון עבה לחתוךבייקון עבה לחתוך1ראשכרובית, חתוכה לפרחיםכרובית, חתוכה לפרחים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש12 כפיות אבקת שוםקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1כף. חומץ ביין אדוםשן שום, מרוסק מן העורשן שום, מרוסק מן העור170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת גאודה מעושנת, גרוסהגבינת גאודה מעושנת, גרוסה227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גרוייר, קרוע לגזרים.גרוייר, קרוע לגזרים.680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניקייהנקניקייה4חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, מחולקמיץ לימון, מחולק454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות לבנות טריות, לחתוך גבעולים וודי, צמרות כבש עם סכין צלבים דקורטיבייםפטריות לבנות טריות, לחתוך גבעולים וודי, צמרות כבש עם סכין צלבים דקורטיביים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2אגסים אדומים, חתוכים ופרוסיםאגסים אדומים, חתוכים ופרוסים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר6שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור, לפי הטעםמלח ופלפל שחור, לפי הטעם2שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק