קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות74
מגזין

פונדו זול קל עם תפוחי אדמה Fingerling, לחם צרפתי וירקות נבחרים

פונדו זול קל עם תפוחי אדמה Fingerling, לחם צרפתי וירקות נבחרים
פונדו זול קל עם תפוחי אדמה Fingerling, לחם צרפתי וירקות נבחרים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 1150 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם אספרגוס, שרי jigger, פרחי ברוקולי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמוצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Coffeecake מערבולת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: תפוחי אדמה אצבעוניים ופונדו גבינת עיזים, קפה בחר פונדו כמהין, ו תוצרת בית סטייק סינטה בגילאי יבש עם תפוחי אדמה צלי גבינה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מכסים תפוחי אדמה במים ומביאים את המים לרתיחה. מלח את המים ומבשלים תפוחי אדמה 10 עד 12 דקות, עד רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
מלחמלח
3
מסננים תפוחי אדמה וחוזרים לסיר חם כדי לייבש את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
טפטוף תפוחי אדמה עם קצת שמן כדי למנוע מהם discoloring ולהאיר אותם.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
שמן בישולשמן בישול
5
למלא מחבת שנייה או סיר עם 2 סנטימטרים של מים. מכסים ומביאים את המים לרתיחה על הכיריים. מלח את המים, להחליף את הכיסוי ולהפחית את החום לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
כירייםכיריים
מחבתמחבת
6
לסיר כבד מעל חום מתון, מוסיפים 1 כף שמן בצלצלים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
בצלצלים מטוגנים למשך 2 או 3 דקות, ואז מוסיפים שרי ומאפשרים להם להתאדות כמעט, דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שרי.שרי.
8
מוסיפים חצי וחצי למחבת ומפחיתים את החום לנמוך.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
חותכים גבינת שמנת לפרוסות 1 אינץ ' ולהוסיף אותו לסיר. אפשר לגבינת השמנת להמס באיטיות לחצי וחצי, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
מוסיפים פרמזן וגרוייר מגורר או שוויצרי לרוטב ומערבבים עד שהגבינה נמסה ומאוגדת במלואה. מערבבים במיץ לימון. רוטב העונה עם, אגוז מוסקט ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
מיץ לימוןמיץ לימון
פרמזןפרמזן
GruyereGruyere
גבינהגבינה
מוסקטמוסקט
רוטברוטב
11
מניחים נר מתחת מתלה תיל או לחמם סיר פונדו.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
סירסיר
12
להעביר רוטב גבינה לסיר פונדו או סיר מקום על מתלה חוט ונר בוער.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבת רוטבמחבת רוטב
סירסיר
13
כדי להרתיח, מים מלוחים, מוסיפים ברוקולי ומבשלים פרחים, מכוסה, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
מיםמים
14
הסר ברוקולי עם כף מחוררת לצלחת ולהוסיף טיפים אספרגוס. מבשלים אספרגוס טיפים 2 דקות, ולאחר מכן להסיר עם מלקחיים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
ברוקוליברוקולי
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מלקחייםמלקחיים
15
מסדרים את הפריטים לטבילה על מגש גדול.
16
מקשטים את תפוחי האדמה המבושלים עם עירית. הגדר את באגט הקוביות בצד השני של המגש, כדי לאזן את הצבע. בין תפוחי אדמה ולחם, לארגן ברוקולי מבושל, אספרגוס ועגבניות שרי. הגדר את מזלגות פונדו או שיפודי במבוק לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שריעגבניות שרי
אספרגוסאספרגוס
בגטבגט
ברוקוליברוקולי
תפוח אדמהתפוח אדמה
עיריתעירית
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
17
מניחים מנות קטנות של cornichons, פטריות במרינדה ובצל כבוש ליד תחנת טבילה לליווי.
מרכיבים שתצטרך
פטריות במרינדהפטריות במרינדה
בצל כבושבצל כבוש
GherkinsGherkins