פונדו זול קל עם תפוחי אדמה Fingerling, לחם צרפתי וירקות נבחרים
פונדו זול קל עם תפוחי אדמה Fingerling, לחם צרפתי וירקות נבחרים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 1150 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם אספרגוס, שרי jigger, פרחי ברוקולי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמוצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Coffeecake מערבולת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: תפוחי אדמה אצבעוניים ופונדו גבינת עיזים, קפה בחר פונדו כמהין, ו תוצרת בית סטייק סינטה בגילאי יבש עם תפוחי אדמה צלי גבינה.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מכסים תפוחי אדמה במים ומביאים את המים לרתיחה. מלח את המים ומבשלים תפוחי אדמה 10 עד 12 דקות, עד רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
מלח
3
מסננים תפוחי אדמה וחוזרים לסיר חם כדי לייבש את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
טפטוף תפוחי אדמה עם קצת שמן כדי למנוע מהם discoloring ולהאיר אותם.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
שמן בישול
5
למלא מחבת שנייה או סיר עם 2 סנטימטרים של מים. מכסים ומביאים את המים לרתיחה על הכיריים. מלח את המים, להחליף את הכיסוי ולהפחית את החום לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
כיריים
מחבת
6
לסיר כבד מעל חום מתון, מוסיפים 1 כף שמן בצלצלים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
בצלצלים מטוגנים למשך 2 או 3 דקות, ואז מוסיפים שרי ומאפשרים להם להתאדות כמעט, דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שרי.
8
מוסיפים חצי וחצי למחבת ומפחיתים את החום לנמוך.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
חותכים גבינת שמנת לפרוסות 1 אינץ ' ולהוסיף אותו לסיר. אפשר לגבינת השמנת להמס באיטיות לחצי וחצי, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
סיר
10
מוסיפים פרמזן וגרוייר מגורר או שוויצרי לרוטב ומערבבים עד שהגבינה נמסה ומאוגדת במלואה. מערבבים במיץ לימון. רוטב העונה עם, אגוז מוסקט ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
מיץ לימון
פרמזן
Gruyere
גבינה
מוסקט
רוטב
11
מניחים נר מתחת מתלה תיל או לחמם סיר פונדו.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
סיר
12
להעביר רוטב גבינה לסיר פונדו או סיר מקום על מתלה חוט ונר בוער.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
מחבת רוטב
סיר
13
כדי להרתיח, מים מלוחים, מוסיפים ברוקולי ומבשלים פרחים, מכוסה, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי
מים
14
הסר ברוקולי עם כף מחוררת לצלחת ולהוסיף טיפים אספרגוס. מבשלים אספרגוס טיפים 2 דקות, ולאחר מכן להסיר עם מלקחיים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
ברוקולי
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מלקחיים
15
מסדרים את הפריטים לטבילה על מגש גדול.
16
מקשטים את תפוחי האדמה המבושלים עם עירית. הגדר את באגט הקוביות בצד השני של המגש, כדי לאזן את הצבע. בין תפוחי אדמה ולחם, לארגן ברוקולי מבושל, אספרגוס ועגבניות שרי. הגדר את מזלגות פונדו או שיפודי במבוק לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שרי
אספרגוס
בגט
ברוקולי
תפוח אדמה
עירית
לחם
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
17
מניחים מנות קטנות של cornichons, פטריות במרינדה ובצל כבוש ליד תחנת טבילה לליווי.