פונדו סרטן
אם 87 סנט למנה נופל בתקציב שלך, פונדו סרטן יכול להיות מדהים pescatarian מתכון לנסות. והוא יספק כ 28 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. אם יש לך יין, בשר סרטנים, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: פונדו סרטן, פונדו גבינת סרטן, ו אמנון אפוי W / רוטב פונדו וסרטן.
הוראות
בסיר 2 ליטר או צלחת חיכוך, לחמם את כל החומרים למעט בשר סרטנים ולחם על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד גבינה מותכת. מערבבים בשר סרטנים.
יוצקים לתוך סיר פונדו או צלחת חיכוך כדי לשמור על חם; לטבול יחזיק במשך 2 שעות.
קוביות לחם חנית עם מזלגות פונדו; לטבול לתוך פונדו. (אם פונדו הופך עבה מדי, מערבבים כמות קטנה של יין לבן יבש או חלב.)
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.