קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

פונדו עגבניות ומוצרלה

פונדו עגבניות ומוצרלה
פונדו עגבניות ומוצרלה נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 20 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 343 קלוריות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, עלי בזיליקום, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. מתכונים דומים: עגבניות צ'דר פונדו, פונדו עגבניות ועשבי תיבול, ו 10 דקות עגבניות מיובשות ופונדו רוזמרין.

הוראות

1
מסננים עלי בזיליקום טריים במים רותחים למשך שנייה בלבד ואז מוציאים ישר לקערה גדולה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מסננים את הבזיליקום, סוחטים בזהירות את עודפי המים, אך שומרים על העלים שלמים. עוטפים 1 עלה בזיליקום סביב כל בוקונצ ' יני. משפדים את הבוקונצ ' יני העטוף על קצה שיפוד עץ. טובלים ברוטב העגבניות ונהנים!;
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
פותחים את פחית העגבניות, יוצקים את המיץ וזורקים. עם הידיים, לסחוט את כל העגבניות כדי עיסת, הוספת עיסת לקערה כמו שאתה לסחוט. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים שמן זית בסיר כבד על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מוסיפים שום ומבשלים עד להזהבה וריחנית; היזהר לא לשרוף את השום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים עיסת עגבניות, מערבבים לאיחוד ומנמיכים את האש לרתיחה. מבשלים כ -5 דקות. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
7
מגישים כרוטב טבילה לבוקונצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני