פונדו פורצ'יני עם בשר חזיר וג' בטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל פונדו פורצ'יני עם בשר חזיר ו Ciabattan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 742 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מים, פטריות פורצ'יני, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד סוביניון בלאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות יין סוביניון בלאן כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פונדו שוקולד & Swissmar ברזל יצוק פונדו סט בגידה, ערב פונדו משפחתי {הפונדו האהוב עליי + בגידה!}, ו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 1 כוס מים חמים בקערה קטנה; מוסיפים פורצ ' יני מיובש.
בואו לעמוד עד פטריות רכות, כ -25 דקות.
הסר פטריות ממים עם כפית מחוררת; דק קוצצים.
העברת השריית נוזל למחבת גדולה, עוזב משקעים מאחורי.
מוסיפים שום ופטריות קצוצות. מבשלים מעל חום בינוני עד כמעט כל הנוזל נספג, על 4 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מניחים סיר פונדו על לעמוד; נר אור או Sterno.
מערבבים 1 כף יין קורנפלור בקערה קטנה. להביא נשאר 1 1/4 כוסות יין להתבשל בסיר גדול כבד על חום בינוני גבוה.
מוסיפים גבינות על ידי חופנים קטנים, ערבוב עד מומס.
הוסף תערובת קורנפלור. להביא לרתיחה. מערבבים עד פונדו מתעבה מעט ומתחיל לבעבע, על 2 דקות. מתבלים לפי הטעם עם פלפל.
יוצקים פונדו לתוך סיר מוכן. מערבולת בפטריות פורצ ' יני.
מגישים עם ג ' בטה חזיר לטבילה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון