קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פונדו פטל עם מרנג לבבות ענן

פונדו פטל עם מרנג לבבות ענן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פונדו פטל עם מרנג ענן לבבות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 372 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קרם כבד, טרטר, ריבת פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו לבבות מרנג, מוס תות עם מרנג לבבות, ו לבבות פטל עוגיות קצפת & גבינת שמנת פטל מטבל מרשמלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: סיר פונדו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
קרם חום בסיר בינוני כבד מעל חום בינוני עד בועות להופיע; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים פירורים לבנים ומקציפים עד מומסים וחלקים. מערבבים בריבה וליקר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבןשוקולד צ ' יפס לבן
(מקרטון)(מקרטון)
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
העברת תערובת לסיר פונדו. כדי לשמור על חום פונדו חם ליד השולחן במשך תקופה ממושכת של זמן, במקום על נר או מבער חום משומר. אם אוכלים מיד, לשרת בסירת רוטב דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מגישים עם מרנג ענן לבבות לטבילה.
6
מחממים תנור ל 200 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה גדולים כבדים עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מניחים חלבונים בקערה נקייה של מיקסר חשמלי. הכה במהירות בינונית עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
להוסיף קרם של טרטר ולהגדיל את המהירות גבוהה. להמשיך להכות עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
9
מערבבים במלח. בהדרגה להוסיף סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס, על 5 דקות. מערבבים במהירות בצבעי מאכל, 1 טיפה בכל פעם, עד שהצבע הרצוי מושגת.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מעבירים מרנג לשקית מאפה עם קצה הכוכב. צינור בקוטר 2 אינץ ' מרנג בצורת לב על גיליונות אפייה מוכנים, המרווח שווה זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
11
אופים במשך 1 שעה, או עד יבש ופריך כאשר שבור לשניים. מרנג מגניב לחלוטין על גיליונות אפייה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה