קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פונדו פטל עם מרנג לבבות ענן

פונדו פטל עם מרנג לבבות ענן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פונדו פטל עם מרנג ענן לבבות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 372 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קרם כבד, טרטר, ריבת פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו לבבות מרנג, מוס תות עם מרנג לבבות, ו לבבות פטל עוגיות קצפת & גבינת שמנת פטל מטבל מרשמלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: סיר פונדו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
קרם חום בסיר בינוני כבד מעל חום בינוני עד בועות להופיע; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים פירורים לבנים ומקציפים עד מומסים וחלקים. מערבבים בריבה וליקר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבןשוקולד צ ' יפס לבן
(מקרטון)(מקרטון)
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
העברת תערובת לסיר פונדו. כדי לשמור על חום פונדו חם ליד השולחן במשך תקופה ממושכת של זמן, במקום על נר או מבער חום משומר. אם אוכלים מיד, לשרת בסירת רוטב דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מגישים עם מרנג ענן לבבות לטבילה.
6
מחממים תנור ל 200 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה גדולים כבדים עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
מניחים חלבונים בקערה נקייה של מיקסר חשמלי. הכה במהירות בינונית עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
להוסיף קרם של טרטר ולהגדיל את המהירות גבוהה. להמשיך להכות עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
9
מערבבים במלח. בהדרגה להוסיף סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס, על 5 דקות. מערבבים במהירות בצבעי מאכל, 1 טיפה בכל פעם, עד שהצבע הרצוי מושגת.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
מעבירים מרנג לשקית מאפה עם קצה הכוכב. צינור בקוטר 2 אינץ ' מרנג בצורת לב על גיליונות אפייה מוכנים, המרווח שווה זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
11
אופים במשך 1 שעה, או עד יבש ופריך כאשר שבור לשניים. מרנג מגניב לחלוטין על גיליונות אפייה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman