פונדו צדפות בקערת לחם
פונדו צדפות בקערת לחם יכול להיות רק פסקטריאן מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 14 מנות עם 296 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 27 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. לכו לחנות ואספו עירית, מיץ לימון, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 52%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: פונדו קערת לחם, קערת לחם פונדו של גאודה ובירה, ו פונדו סיר לחם.
הוראות
מסננים שתי פחיות צדפות וזורקים נוזלים.
מסננים את הפחית שנותרה ושומרים את הנוזל. במעבד מזון שלבו את הצדפות, גבינת השמנת, הפטרוזיליה, מיץ הלימון, רוטב ווסטרשייר, עירית, מלח, רוטב פלפל חריף ומיץ צדפות שמור; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
חותכים את הרביעי העליון מכיכר לחם אחת; חלול בזהירות את הכיכר והשאיר 1 אינץ'. של. הניחו בצד לחם שהוסר. מילוי פגז עם תערובת צדפות; להחליף העליון. עוטפים היטב בנייר כסף כבד; מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 350 למשך 40-45 דקות.
בינתיים חותכים לחם שמור ואת הכיכר השנייה לקוביות. עוטפים בנייר כסף כבד; מכניסים לתנור במהלך 15 הדקות האחרונות של האפייה. לגולל לחם קערה ולהסיר למעלה.
יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, Muscadet
שרדונה, ריזלינג ומוסקאדט הם בחירה מצוינת עבור צדפות. שרדונה חמאתית נהדרת לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד שמוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכה שלך, ריזלינג חצי יבש יכול לאזן את החום. שרדונה רחבה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![ברודסייד שרדונה]()
ברודסייד שרדונה
זהב בהיר בהיר. ניחוחות אגסים בשלים ונקטרינה מראים בהירות טובה ומרימים ליס מעושן וניואנסים של דגנים קלויים עם אוורור. משיי ופתוח לסרוג, מציע מרוכז מטע ובור פירות טעמים כהשלמה הצעות של שומר ודבש. האיכות המעושנת חוזרת בגימור ארוך וחלק שמשאיר אחריו תו עור אגס מריר מרענן.