קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

פונדו קלאסי עם פירות, ירקות ולחם

פונדו קלאסי עם פירות, ירקות ולחם
פונדו קלאסי עם פירות, ירקות ולחם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 704 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ים, שן שום, עמילן תירס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פונדו גביני קל עם תפוחי אדמה אצבעות, לחם צרפתי וירקות נבחרים, פונדו גבינה קלאסי, ו פונדו גבינה קלאסי.

הוראות

1
מחממים סיר פונדו.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
משפשפים את החלק הפנימי, התחתון והדפנות של סיר בינוני עם שן השום. מניחים את השום בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מחממים את התבנית על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים פנימה את היין הלבן והופכים את האש לגבוהה. מביאים לרתיחה ומורידים את האש כדי לבשל את היין. בקערה זורקים את הגבינה עם עמילן התירס עד שהגבינה מצופה לחלוטין. מוסיפים לאט את הגבינה ומערבבים בעזרת כף עץ עד שהגבינה נמסה היטב, כ -3 עד 4 דקות. בעזרת אגוז מוסקט טרי ומגרדת אגוז מוסקט או מגרדת קופסאות, מגרדים קורט אגוז מוסקט לתוך הגבינה המומסת ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל ויוצקים לסיר הפונדו.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
פומפיהפומפיה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מגישים מיד עם הפירות, הירקות והלחם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים