קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

פונדו קלאסי עם פירות, ירקות ולחם

פונדו קלאסי עם פירות, ירקות ולחם
פונדו קלאסי עם פירות, ירקות ולחם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 704 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ים, שן שום, עמילן תירס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פונדו גביני קל עם תפוחי אדמה אצבעות, לחם צרפתי וירקות נבחרים, פונדו גבינה קלאסי, ו פונדו גבינה קלאסי.

הוראות

1
מחממים סיר פונדו.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
משפשפים את החלק הפנימי, התחתון והדפנות של סיר בינוני עם שן השום. מניחים את השום בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מחממים את התבנית על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
יוצקים פנימה את היין הלבן והופכים את האש לגבוהה. מביאים לרתיחה ומורידים את האש כדי לבשל את היין. בקערה זורקים את הגבינה עם עמילן התירס עד שהגבינה מצופה לחלוטין. מוסיפים לאט את הגבינה ומערבבים בעזרת כף עץ עד שהגבינה נמסה היטב, כ -3 עד 4 דקות. בעזרת אגוז מוסקט טרי ומגרדת אגוז מוסקט או מגרדת קופסאות, מגרדים קורט אגוז מוסקט לתוך הגבינה המומסת ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל ויוצקים לסיר הפונדו.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פומפיהפומפיה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מגישים מיד עם הפירות, הירקות והלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות