קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פונדו קרמל

פונדו קרמל
You can never have too many side dish recipes, so give Caramel Fondue a try. This gluten free recipe serves 4. One portion of this dish contains approximately 2g of protein, 56g of fat, and a total of 1030 calories. A mixture of water, corn syrup, heavy cream, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

הוראות

1
In a medium saucepan, combine the sugar with the corn syrup and water. Cook over low heat, stirring occasionally, until the sugar dissolves, about 10 minutes. Increase the heat to moderately high and simmer, brushing down the sides of the saucepan occasionally with a wet brush, until the syrup starts to turn golden. Gently swirl the pan and continue to simmer until a deep amber caramel forms, about 40 minutes total from the time you started.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
Remove the saucepan from the heat. Carefully stir in the heavy cream, then stir in the butter until melted. Return the saucepan to the heat and bring the caramel just to a simmer.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
Remove from the heat and stir in the vanilla.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
4
Let the caramel cool for 30 minutes, whisking occasionally.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
Pour the caramel into a heatproof serving bowl or fondue pot set over low heat and serve with the cake, fruit and garnishes.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת