פונדו שוקולד מלוח
פונדו שוקולד מלוח לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 1048 קלוריות , 58 גרם חלבון ו -71 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 39% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. אם יש לכם שוקולד, מלח ופלפל, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 67% , שהוא מוצק. נסו פונדו שוקולד & Swissmar ברזל יצוק פונדו סט גיוון , פונדו שוקולד ופונדו שוקולד עבור מתכונים דומים.
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית.
מוסיפים את בצלי השאלוט ומבשלים דקה.
מוסיפים את הקמח ואבקת הקקאו ומבשלים 2 דקות.
טורפים פנימה את המרק והיין ומביאים לרתיחה.
מקציפים פנימה את רוטב ווסטרשייר, שוקולד, קאיין ומלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים עד שמסמיך, כ-5 דקות, תוך הקפדה לערבב מדי פעם.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מפזרים את הבקר במלח ופלפל ומבשלים עד להשחמה מכל צד אך עדיין בינוני-רייר באמצע, כ-6 דקות.
מוציאים לצלחת, מכסים בנייר כסף ונותנים לנוח 5 דקות.
להגשה יוצקים את הרוטב לסיר פונדו. מסדרים את בשר הבקר, תפוחי האדמה והגבינה על מגש ומגישים.