פונדו שוקולד מלוח לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 1048 קלוריות , 58 גרם חלבון ו -71 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 39% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. אם יש לכם שוקולד, מלח ופלפל, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 67% , שהוא מוצק. נסו פונדו שוקולד & Swissmar ברזל יצוק פונדו סט גיוון , פונדו שוקולד ופונדו שוקולד עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
אבזור מיוחד: סט פונדו
2
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו צ'דר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
צ'דר, חתוך לקוביות
3
מוסיפים את בצלי השאלוט ומבשלים דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות בגודל 1 אינץ' ומבושלים עד שהם רכים מעט
4
מוסיפים את הקמח ואבקת הקקאו ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות בגודל 1 אינץ' ומבושלים עד שהם רכים מעט
חותכים לקוביות בגודל 1 אינץ' ועד שהם רכים מעט
5
טורפים פנימה את המרק והיין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שוקולד לא ממותק קצוץ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מקציפים פנימה את רוטב ווסטרשייר, שוקולד, קאיין ומלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים עד שמסמיך, כ-5 דקות, תוך הקפדה לערבב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
פפרונצ'יני, לקישוט
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מפזרים את הבקר במלח ופלפל ומבשלים עד להשחמה מכל צד אך עדיין בינוני-רייר באמצע, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
מוציאים לצלחת, מכסים בנייר כסף ונותנים לנוח 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
10
להגשה יוצקים את הרוטב לסיר פונדו. מסדרים את בשר הבקר, תפוחי האדמה והגבינה על מגש ומגישים.