קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

פונדו שוקולד מלוח

פונדו שוקולד מלוח
פונדו שוקולד מלוח לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 1048 קלוריות , 58 גרם חלבון ו -71 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 39% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. אם יש לכם שוקולד, מלח ופלפל, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 67% , שהוא מוצק. נסו פונדו שוקולד & Swissmar ברזל יצוק פונדו סט גיוון , פונדו שוקולד ופונדו שוקולד עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
אבזור מיוחד: סט פונדו
2
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו צ'דר, חתוך לקוביות1 קילו צ'דר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
צ'דר, חתוך לקוביותצ'דר, חתוך לקוביות
3
מוסיפים את בצלי השאלוט ומבשלים דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות בגודל 1 אינץ' ומבושלים עד שהם רכים מעט1 קילו תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות בגודל 1 אינץ' ומבושלים עד שהם רכים מעט
4
מוסיפים את הקמח ואבקת הקקאו ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות בגודל 1 אינץ' ומבושלים עד שהם רכים מעטתפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות בגודל 1 אינץ' ומבושלים עד שהם רכים מעט
חותכים לקוביות בגודל 1 אינץ' ועד שהם רכים מעטחותכים לקוביות בגודל 1 אינץ' ועד שהם רכים מעט
5
טורפים פנימה את המרק והיין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שוקולד לא ממותק קצוץ1/4 כוס שוקולד לא ממותק קצוץ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מקציפים פנימה את רוטב ווסטרשייר, שוקולד, קאיין ומלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים עד שמסמיך, כ-5 דקות, תוך הקפדה לערבב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מפזרים את הבקר במלח ופלפל ומבשלים עד להשחמה מכל צד אך עדיין בינוני-רייר באמצע, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
מוציאים לצלחת, מכסים בנייר כסף ונותנים לנוח 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
להגשה יוצקים את הרוטב לסיר פונדו. מסדרים את בשר הבקר, תפוחי האדמה והגבינה על מגש ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר