פונדו של חובב גבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 8 מנות עם 255 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה מ טעם הבית דורש לחם ו / או תפוחים, אבקת שום, יין ושן שום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 34%, וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: כריך גבינה בגריל פונטנאן ומוצרלה של חובבי גבינה, תבשיל טונה של חובב גבינה, ו תבשיל טונה של חובב גבינה.
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו 2 כפיות עמילן תירס עם 1 כף יין; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שלב גבינות ושאר עמילן התירס; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
3
משפשפים דפנות של סיר גדול עם דפנות שום חתוכות; זרוק שום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים את היין שנותר למחבת ומחממים על אש בינונית עד שנוצרות בועות סביב דפנות התבנית. מערבבים פנימה מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה; מוסיפים חופן תערובת גבינה. מערבבים כל הזמן, באמצעות תנועה דמות שמונה, עד כמעט נמס לחלוטין. ממשיכים להוסיף גבינה, חופן אחד בכל פעם, ומאפשרים לגבינה להימס כמעט לחלוטין בין התוספות. מערבבים פנימה את אבקת השום, האורגנו, רוטב ווסטרשייר ורוטב הפלפל. מערבבים תערובת עמילן תירס; מוסיפים בהדרגה לתבנית. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מסמיכה וחלקה. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה